«Καλπάζει» η Λάρισα! «4Χ4» οι «βυσσινί» συνέτριψαν τον Ηρακλή με 3-0!

Κοινοποίηση:
AEλ-Ηρακλής 4-0

Έκανε το 4/4 με επιβλητική τριάρα στον Ηρακλή η ΑΕΛ!
Στη μοναδική αναμέτρηση του Σαββάτου για την 4η αγωνιστική της Super League 2, η ομάδα της Λάρισας ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης που διεξήχθη στην AEL FC Arena, καταφέρνοντας να πάρει την άνετη νίκη με 3-0 και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του Α’ ομίλου.
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 4ο κιόλας λεπτό ο Μούργος έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια και σέντρα από τα δεξιά, ενώ ο αμαρκάριστος Μωραΐτης άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά.

Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει την άμυνα του Ηρακλή και στο 15′ έχασε ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Γιαννίκογλου μπλόκαρε δύσκολα μια κεφαλιά του Βαφέα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 18′, με τον Ντουκουρέ να σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 42′ ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε από μακριά, βλέποντας την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από την εστία του Περντρέου, στο 44′ ο Παπαγεωργίου δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι του προ κενής εστίας, ενώ στο 45’+1′ η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Μωραΐτη να βρίσκει χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ηρακλή, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ με τρομερό σουτ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response