Καλό φθινόπωρο! Στις 7 Οκτωβρίου η απολογία της προέδρου της ΡΑΣ για τη δολοφονία των Τεμπών

Κοινοποίηση:
tempi

Προθεσμία για τις 7 Οκτωβρίου, προκειμένου να απολογηθεί έλαβε από τον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων Ιωάννα Τσιαπαρίκου.

Η πρόεδρος της ΡΑΣ κατηγορείται, στο πλαίσιο της διερεύνησης του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η εντολοδόχος κυβέρνηση Μητσοτάκη + και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που είναι με το μέρος της ΝΔ και ως ΚΑΡΤΕΛ καθυστερουν τα πάντα και τους πάντες για να ξεχαστει ως παρελθόν

  2. Μετά από 10 χρόνια θα ορίζονται ακόμη ημερομηνίες για Δίκες. Θυμάστε τήν επίθεση στούς Δίδυμους Πύργους τό 2001 ; Οι ένοχοι τήν έχουν αράξει στήν Βάση Γκουντανάμο τών Αμερικανών στήν Κούβα καί διαπραγματεύονται ήπιες ποινές άν ομολογήσουν και μετανοήσουν ! ομολογήσουν ! Επενέβη ο Υπουργός Δικαιοσύνης πρό ημερών καί ακύρωσε τίς Συζητήσεις, ώστε νά αρχίσει η Δίκη μέ 23 χρόνια καθυσερηση !

Comments are closed.