ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ: 16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
περιπολικο

Φρικιαστικό θάνατο από το χέρι του γιου του βρήκε ένας 71χρονος στα Καλύβια Αττικής, καθώς ο 16χρονος γιος του τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Το άγριο φονικό διαπράχθηκε απόψε το βράδυ σε μονοκατοικία όπου βρισκόταν ο 71χρονος, με τον ανήλικο δράστη να έχει συλληφθεί, πλέον, από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην Αστυνομία τηλεφώνησε η σύζυγος του θύματος και μητέρα του 16χρονου πατροκτόνου γύρω στις 10 το βράδυ, αναφέροντας πως την κάλεσε ο γιος της και της είπε ότι είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του στα Καλύβια και πως τον μαχαίρωσε.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε η μητέρα του 16χρονου, όπου και βρήκαν τον 71χρονο νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς και τον ανήλικο δράστη, στον οποίο και πέρασαν χειροπέδες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λόγοι που οδήγησαν στην ανείπωτη αυτή οικογενειακή τραγωδία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕΣ ΟΞΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑΣΗ. ΒΟΛΕΜΕΝΟ Γ Ι Δ Ι ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ.

  2. μητσος και τακης, καλό παράδεισο μεταλλαγμένε, οι εξουσιαστές στην έφεραν με το μπόλι.
    Ας αλλάξουμε την φράση “οι γερμανοι είναι φίλοι μας” με την φράση “οι εξουσιαστές είναι φίλοι μας”…

  3. Αυτος 71. Αυτη…. μουγκα στην στρουγκα…. πουθενα η ηλικια της.

  4. Χθες βγηκε η παγωνη σε καναλι και ειπε οτι τα εμβολια δεν ειναι υποχρεωτικα να τα κανει ο κοσμος.Κατι ηξερε μετα απο ολα οσα συμβαινουν και το γυρισε στο “καλαματιανο”.Εφυγαν ομως τοσοι ανθρωποι αδικα και αλλοι τοσοι με ψυχικα προβληματα και αλλοι με προστιμα επειδη τους ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ να τα κανουν και δεν τα εκαναν.Για να δουμε θα εχουν τυψεις οι τυποι σαν τη παγωνη?

  5. Τα μπόλια φέρνουν σιγά – σιγά την παράνοια στα πρόβατα που πήγανε τρέxοντας να τρυπηθούν.Οταν μιλούσε Αμερικανική εκπομπή λέγοντας πως μετά από τέσσερα και πέντε έτη θα αρxίσουν να είναι συναισθηματικά σαν Ζόμπι με την εγκληματικοτητα στο φουλ τους ονόμασε ο Νεοέλληνας ως ψεκασμένους.

    1. Ποια μπολι βρε ψεκι ; απ την εποχή του Νεάντερταλ γινονται φόνοι, απ την φύση του ο ανθρωπος έχει επιθετικοτητα μεσα του ,για αυτό φτιάχτηκαν οι νόμοι, αλλιώς θα είχαμε γίνει ζούγκλα.

      1. Οκ, στατιστικά μιλάμε, μετά το μπόλι ξαναβγήκαν οι καρκίνοι σε ασθενείς που το είχαν ξεπεράσει.
        Στατιστικά, βλέπουμε ανθρώπους που ξεσπάνε με νεύρα και βία ενω πριν ήταν ήρεμοι άνθρωποι.
        Οδηγάνε σαν τρελοί και κάνουν ατυχήματα. Σχεδόν όλοι μπολιασμένοι.
        Πάντα γίνοταν φόνοι, σωστά, τώρα γίνονται όμως χωρίς λόγο. Το μπόλι δεν είναι ένα κανονικό εμβόλιο, είναι κάτι που στο έρηξαν οι εξουσιαστές με την βία…..
        Ή είσαι άχρηστος αριαστερός, ή Κουλολάτρης.

        1. Ναι πριν τα εμβολια ουτε νευρα είχαμε ουτε φονικά ουτε βία, όλα ήταν μέλι γάλα.

        2. Δε φταίει το μπόλι, ο συνεχής εγκλεισμός με το lockdown είναι αυτός που ευθύνεται για την επιθετική συμπεριφορά που δημιουργήθηκε σε πολύ κόσμο. Όσο για τους καρκίνους προφανώς έγινε μετάσταση, πριν 10 χρόνια είχε συμβεί σε μία θεία μου.

      2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
        Ρε μπα;σοβαρά; σοβαρά τώρα;
        Θέλεις και τα λες;Ακόμα τους Βασιβλακόπουλους τις Παγώνηδες και τους ψυχανώμαλους κτηνίατρους πιστεύεις;
        ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      3. Ψεκια είστε εσείς που πήγατε σα γελάδια και κάνατε τα μπολια χωρίς να ξέρετε τι σας πλασάρουν και τώρα σας μαζεύουν από κάτω σαν τα σκουπίδια. Άσε που πληρώνουμε από τους φόρους μας τις νοσηλείες σας κανονικά πρέπει να σας κατασχεσουν τις περιουσίες σας για να πληρώνονται οι θεραπειες.

  6. ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΠΑΘΗ. ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ.

    1. Τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτό το θλιβερό περιστατικό της δολοφονίας? Πρόσεξε γιατί η θρησκοληψία καταστρέφει το μυαλό.

      1. Αυτό που λέει δεν έχει σχέση μόνο με την θρησκεία. Συμφωνώ με τον αποπάνω. Επίσης και ένας άθεος μπορεί να μετανοήσει για λάθη που κάνει, για ένα λάθος δρόμο που διάλεξε. Ήτε είσαι άθεος ήτε θρησκευόμενος, πρέπει να διαλέγουμε τον δρόμο της Αρετής, να αγαπάμε το δίκαιο και να μην σκεφτόμαστε μόνο την καλοπέραση. Όλοι οι αρχαίοι μεγάλοι μας φιλόσοφοι το έλεγαν, ζούμε όλοι μαζί σε μια κοινωνία.

        1. Με εσένα θα συμφωνήσω διότι κάνεις μια νηφάλια τοποθέτηση, ανεξάρτητα από θρησκείες ομάδες κόμματα και χρώματα. Ο από πάνω όμως το λέει με τέτοιο τρόπο σαν να ακούω την Ελένη Λουκά ή κάποιο μέλος παραεκκλησιαστικής οργάνωσης.

    1. Ψυχική υγεία η μόνη σωτηρία, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

    2. Ναι αμέ εκκλησια μεγάλη μάσα ολοι οι παπάδες είναι σαν βοδια απ την μασα.

  7. Οι φόλες του κτηνίατρου Μπουρλά,έχουν εξαγριώσει και αποτρελάνει τα κτήνη που τις πήραν

      1. Ρε τρέχα να κάνεις τη δόση σου ζόμπι της κακιάς ώρας.

      2. Αντε κανε την 26 δοση σου εσυ και ασε τα σχολια…..

      3. ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕΣ ΟΞΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑΣΗ. ΒΟΛΕΜΕΝΟ Γ Ι Δ Ι ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ.

Comments are closed.