Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στην Εύβοια

Κοινοποίηση:
euvoia-fotia-pyrkagia-3072024-1100-768x432

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Ιουλίου, στις Πετριές Ευβοίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις αντιμετωπίζουν αρκετές διάσπαρτες εστίες, ωστόσο δεν υπάρχει πλέον ενιαίο ενεργό μέτωπο.

Όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν βρίσκονται σε επιφυλακή και επί ποδός προκειμένου να ανακόψουν τυχόν αναζωπυρώσεις. Στο σημείο παραμένουν 205 πυροσβέστες, με 11 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 56 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 19 εναέρια μέσα (13 αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για συντονισμό).

Νωρίτερα, μηνύματα του 112 εστάλησαν σε όσους βρίσκονταν σε Κλιμάκι, Λιανή Άμμο, Πετριές και Κριεζά. Συγκεκριμένα στις 01:23 ήχησε το 112 καλώντας όσους βρίσκονταν σε Κλιμάκι και Λιανή Άμμο Ευβοίας να απομακρυνθούν προς Κριεζά. Στις 05:30 εκδόθηκε εκ νέου 112 προς τους κατοίκους της περιοχής Πετριές προκειμένου να απομακρυνθούν προς Αγίους Αποστόλους και Κάλαμο, ενώ στις 07:33 εστάλη μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής Κριεζά, καλώντας τους να απομακρυνθούν προς Αλιβέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ε αφου η φωτια τα καψε ολα…. καλυτερεψε η εικονα σιγουρα! Μια καλη αποψιλωση μετα να καθαρισει το τοπιο και να μπουνε οι κωλογεννητριες του δοσιλογου και των ολιγαρχων του!

Comments are closed.