“Καλώς τον τον μ@λ@κ@”, ανέκραξαν μόλις είδαν τον Μηταράκη στη Μάνδρα, αστυνομικοί και πυροσβέστες. Έχει συμπάθειες στο Σώμα, ο ζουμπάς!

Κοινοποίηση:
μηταρακης

Στα πύρινα μέτωπα της Μάνδρας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης.

«Απόψε, στη Μάνδρα, δίπλα στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία επιχειρούν στις περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές, βοηθώντας τους πολίτες, συμβάλλουν στην ασφαλή εκκένωση των περιοχών, προστατεύουν περιουσίες και ρυθμίζουν την κυκλοφορία», αναφέρει ο κ. Μηταράκης με ανάρτησή του στο twitter.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Πού πάς ρέ Καραμήτρο που θέλεις νά μάς δώσεις καί ηλεκτρονικές ταυτότ ες. Stick them in your ass slave of the new world order.

  2. ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕ???

  3. Απ το πολυ το…τακα τακα εμεινε…μπασκετμπολιστας!

  4. νεοταξίτης, σίγουρα ποδίτσας από τζάκι και τον βάλανε να μας “σώσει” και αυτός …ο άνθρωπος λέει παράτησε λαμπρή καριέρα στον ιδιωτικό τομέα στο εξωτερικό και ήρθε να “βοηθήσει” την πατρίδα…αυτοθυσία!!!…τι τραβάμε Θεέ μου

  5. Στην μεγάλη στοά όλοι έχουν περπατήσει στα 4

  6. O φόβος και η κακια “ζωγραφισμένα” , μονίμως, ιδίως στο πρόσωπο αυτού του βλαμένου σκουληκιου… (Όταν έχεις λερωμενη τη φωλιά…)

  7. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ επρεπε να φωναξουν!!! ΜΑΚΕΛΕΙΟ κατι ηξερες οταν εβγαλες αυτο το πρωτοσελιδο

  8. Αφου μας(τους ψηφιζουν τα ζωα οι ελλεινοϊδες)πανε οπως μας πανε οι εβραιοι του μαντριου εδω,τουλαχιστον να γινουμε αποικια Ισραηλ,αλλα οπως ειναι το κανονικο Ισραηλ…..και οχι χειροτερα απο το Πουτσισταν…και ο ΕΣ παιζει το κεφαλι του πλεον με τον Λαο…..στην κατηγορια των μπασκινων μαζι,ουτε για φτυσημο!!!!!

  9. Bριζετε λαθος ανθρωπο.
    Ουτε αυτος ηθελε,
    ουτε κανενας αλλος να ηγηθει του υπουργειου που γινονται ολες οι βρωμικες δουλειες.

  10. Μητ@ρ@κ# όταν γ@μι€σ@ι κουνιέσαι ???
    Γ@μω τη Ν€α σας Δημοκρατία τρύπιοι !!!
    Μ#τσοτσοντακ# Γ@μι€σ@ι από κούνια !!!

  11. Τί να κάνει και ο εβραίος;Πήγε να συντονίσει;Ποιός τον ακούει

  12. Κοιτάτε έναν μ@λ@κα που έκανε υπουργό ΠΡΟ. ΠΟ ο άλλος ο μ@λ@κας..!!Αυτός ούτε τα κορδόνια δεν μπορεί να δέσει μου μόνος του..!!

  13. Παιδες! Μα κι’ αυτη η ποντικομαμη, γεννηθηκε για την καταστροφη! Και κυριως, της Ελλαδος! Στην ιδια Εγκληματικη Οργανωση, ανηκει! Αρα; Ειναι ποτε δυνατον, να κανει κατι προς οφελος της; Πλακα με κανετε ή τον κωλο, μου πιανετε;;;

    * Κατάγεται από την Οικογένεια Μπενάκη. Ο πατέρας του Αντώνης Μηταράκης, ανιψιός του Έλληνα ζωγράφου Γιάννη Μηταράκη, είναι δισέγγονος της Μερόπης Μπενάκη, αδελφής του Εμμανουήλ Μπενάκη.

    * Λέω κι᾿ἐγώ,πῶς κάποιος Μηταράκης βρέθηκε στό ἴδιο τραπέζι μέ τόν Sorros ; ! ! !

    Με ποιους «δείπνησε» χθες ο Τζορτζ Σόρος που είναι στην Αθήνα!

    Εἶδες γιά νά εἶσαι ἀπόγονος ἀπό τζάκι ὅπως τοῦ Μπέν-άκη;

    Ἀπό τόν Καλλιγᾶ καί τους Μαυροκορδάτους στόν Γερουλάνο τοῦ Πολιτισμοῦ καί ἀπό τόν Μπενάκη στόν Ἀντώνη Σαμαρά ἤ ἀλλιῶς : Μία μεγάλη ἱστορία ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!!

    * Ωρε! Πατριωτες! Βγαλτε το γρασσο, απο τα ματια!Στραβαδια! Αρουραίοι!

  14. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ TWITER. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ……ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!
    ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ.

  15. τωρα ειλικρινα περιμενουμε απο αυτο το σιχαμα κατι αξιολογο

Comments are closed.