Καμαρώνει η πεθερά Κασσελάκη για τους δύο “ελαφρούς” γιους που έχει! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
πεθερα

O παροξυσμός των δημοσιογράφων για τον Στέφανο Κασσελάκη συνεχίζεται, με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και συγκεκριμένα τη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, να ανακαλύπτει τη μητέρα του Τάιλερ!

α1

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε ότι η μητέρα του Τάιλερ, η πεθερά δηλαδή του Στέφανου Κασσελάκη, ζει στο Παλμ Μπιτς και έχει έναν ακόμη γιο, ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος. Φυσικά, αγαπάει και στηρίζει τα παιδιά της σε κάθε τους βήμα.

α2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Αφου ο αλλος ειναι ο συζηγος του αυτος ειναι η κυρια του συζηγου Αρα ο συριζα θα εχει κυρια αρχηγο

  2. Τρωτε εσεις κασσελακη και νεοταξιτικη ατζεντα του Σωρος οσο ο ζαβος ξεπουλαει το Αιγαιο και οι τουρκαλαδες δολοφονουν Ελληνες στην Λυβιη.

  3. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΑΙΛΟΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΕΣΕΛΑΚΗΣ ΠΡΘΥΠΟΥΡΓΟΣ???
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΠΟΙΟΣ ΕΙΟΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ?????
    ΤΥΠΙΚΑ ΡΩΤΑΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ….

  4. ο μαυροπατερας να ζει αραγε ;;ή φουνταρε πουθενα απο την ντροπη;;ή μπας και ειναι καμια εγχειρισμενη και αυτος;;

  5. Και οι δυο;;; Πως αραγε, προεκυψε; Θα ηθελα καποιος, να μου αναλυσει το φαινομενο! Υπαρχει επιστημονικη εξηγηση ή μηπως πρεπει να κανω κακες σκεψεις;

  6. Μεγάλη μιλφάρα η πεθερά.Αντί να τη πέσει σε αυτή την έπεσε στον γιο ο κοπανος.

  7. Αρα βλαμενη και αυτη Ετσι μεγαλωσε τα παιδια της με τις αρρωστιμενες ιδεες της και τωρα καμαρωνει το εργο της Η κακομοιρα….

  8. Είναι αυτός ο Κασσελακης. Δείτε την πρώτη φώτο. 2 φορές το κεφάλι του Τάιλερ έχει. χαχαχαχαχαχα

  9. Αυτός , πούστης – ξεπούστης , δεν το έκρυψε τουλάχιστον. Αυτοί οι χιλιάδες που τον ψήφισαν για πρόεδρο συγγνώμη Προεδρίνα του Σφύριζα , τι είναι? Κρυφόπουστρες? δεν το νομίζω. Κομπλεξικοί μικροαστοί είναι , που προκειμένου να είναι κοντά στην εξουσία , για να μασουλάνε δολάρια και ευρώ , δεν έχουν κανένα ηθικό ενδοιασμό να ψηφίσουν για αυριανό Πρωθυπουργό οποιονδήποτε , είτε Μαο Μαο είναι αυτός είτε πούστης η λεσβία είτε Τουρκαλβανός η κλέφτης..

  10. Ποια πεθερά ρε μακελειό; Θα τρελαθουμε εντελώς; Φτύνω τον κόρφο μου βέβαια αλλά όχι και πεθερά. Μια δυστυχισμένη μάνα είναι που φοράει μάσκα στο πρόσωπο της για να δείχνει ευτυχισμένη. Ο Θεός να φυλάει.

  11. Στην περίπτωση όλων αυτών των παρασίτων αφενός μεν οι νεοταξίτες πέτυχαν τον απόλυτο στόχο τους : να μην αναπαραχθούν και να μην έχει καμία συνέχεια η ύπαρξη τους, αφετέρου δεν ξέρω αν αυτό είναι κακό απαραίτητα μια και τέτοια δείγματα (σαν την εικονιζόμενη) της παρακμής του λευκού δυτικού πολιτισμού ίσως να έπρεπε να μην περιμένουμε τους νεοταξίτες για να τους κάνουμε ευθανασία, θα έπρεπε να το είχαμε φροντίσει οι λευκοί δυτικοί μόνοι μας για να μη φτάσουμε στο σημείο να κυβερνάνε οι νεοταξίτες. Είναι απλό αν το σκεφτείτε, τους αφήσαμε να υπάρχουν ανάμεσα μας γιατί με την κενότητα και την ελαφρότητα τους (πολύ ευγενικά μιλώντας) μας ήταν διασκεδαστικοί και αστείοι αλλά, να τα αποτελέσματα τώρα……απλώθηκε η αρρώστια τους και η γάγγραινα τους σε όλο τον πολιτισμό μας και από εκεί που τους είχαμε για καραγκιόζηδες μέσα στην κοινωνία για να γελάμε, από εκεί που κάτι μαντάμες σαν αυτές ήταν το ανέκδοτο στις γειτονιές μας, φτάσανε να κυβερνάνε

    1. μήπως τους είναι απαραίτητοι στον παρόντα χρόνο, για να περνούν αδιάντροπα τα μισάνθρωπα σχέδια των νεοταξιτών; Μετά όντως θα τους αφανίσουν όταν και όπως θέλουν

  12. Σαποιοι δημοσιογραφοι πλαστικοποιημενες παρουσιαστριες προωθουν την καταρευση της κοινωνιας

  13. Άστα! Από τα μεγαλύτερα δράματα που μπορεί να έχει μια πραγματικη οικογένεια.

    1. δραμα για σενα, αυτοι ειναι ευτυχεστατοι

  14. Οικογενειακή υπόθεση δηλαδή το π/στριλίκι, μάλιστα…

  15. Πούλησε τα παιδιά της στο Σατανά για να κάνει καριέρα.

Comments are closed.