«Καμπάνα» 12 μηνών σε 27χρονο που βιντεοσκόπησε αστυνομικό όταν πήγε να «κόψει» κλήση

Κοινοποίηση:
astynomia_121243_0

Σε συνολική φυλάκιση 12 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ένας 27χρονος, επειδή βιντεοσκόπησε αστυνομικό στη διάρκεια βεβαίωσης τροχονομικής παράβασης και ανήρτησε βίντεο με υβριστικό περιεχόμενο στο λογαριασμό του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για εξύβριση μέσω Διαδικτύου και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα κοντά στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να ήταν συνεπιβάτης σε δίκυκλο το οποίο αστυνομικοί σταμάτησαν για να βεβαιώσουν παράβαση. Όσο ο αστυνομικός, με βαθμό αρχιφύλακα, «έκοβε» την κλήση, ο 27χρονος έβγαλε το κινητό του και «τράβηξε» ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο «ανέβασε» στη συνέχεια στο instagram, συνοδεύοντάς το από υβριστικό σχόλιο κατά του αστυνομικού.

Απολογούμενος, ο νεαρός, έκανε λόγο για παρεξήγηση, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να προσβάλλει τον αστυνομικό, από τον οποίο και ζήτησε συγγνώμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το κράτος συνέχεια καταγράφει. Αυτό δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα;

  2. σε ολες τις προηγμενες χωρες μπορεις να βιντεοσκοπησεις τους αστυνομικους εν ωρα καθηκοντος σε δημοσιο χωρο. δεν τιθεται θεμα παραβιασης προσωπικων δεδομενων για τους αστυνομικους. δεν ειναι απλοι πολιτες εν ωρα εργασιας, ειναι δημοσιοι λειτουργοι.

  3. μπορει να κατσει ο κατηγορουμενος τωρα με μια καμερα για κανα δυο μηνες στο ιδιο σημειο, να κινηματογραφισει ολες τις παραβασεις που λαμβανουν χωρα στο ιδιο σημειο, και μετα, μπορει να καταγγειλει την αστυνομια για ανιση μεταχειρηση και παραβαση καθηκοντος. αν δεν του ζητησουνε συγνωμη, τοτε δικαστικα για αποζημειωση.

  4. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.
    ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
    ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ

  5. Βρωμόμπατσοι. Καρκινώματα της κοινωνίας, χαφιέδες. Και αν το γράψιμο ήταν από κόντρα του χαφιεδόμπατσου με τον πολίτη, πως ο πολίτης θα το αποδείξει;

Comments are closed.