Κανέλλη: Η Αριστερά είχε Καπετάν Γιώτη και καπετάν Άρη, ο Κασσελάκης είναι Κάπτεν Αμέρικα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Κάπτεν Αμέρικα» χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, που σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Κασσελάκης για μένα είναι Κάπτεν Αμέρικα» σχολίασε στον ΣΚΑΪ η κυρία Κανέλλη. «Το λέω και ως προς το Κάπτεν και ως προς το Αμέρικα. Η αριστερά είχε Καπετάν Γιώτη, είχε καπετάν Άρη, το ότι θα είχε και Κάπτεν Αμέρικα, δεν το φανταζόμουν» πρόσθεσε.

Η κυρία Κανέλλη σημείωσε ότι στο παρελθόν, όταν είχε εκλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας η ίδια είχε πει ότι πρόκειται για μια «trendy επιλογή σε ένα emo κόμμα. Και έπεσα μέσα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. εσυ εκτος απο γκομενακι του Λαμπρια πριν αρκετα χρονια στην Νεα Υορκη που σε εσπρωξε στιν ΕΡΤ τι αλλο εισαι; σε ειχανε δει μαζι του παρεα μικρουλα
    μετα το γυρισες παντως καιρου
    μιλας για το καπεταν Γιωτη που πηγε μαζι με τον μακαριτη Μητσοτακη
    δεν πιστευω οτι εισαι σταλινικη κομμουνιστρια

  2. Η ατάκα πολύ πετυχημένη δεν λέω αλλά, να μιλάει έτσι η λεσβία για τον πούστη είναι ένα γεγονός που επιβεβαιώνει το διαχρονικό μίσος και αντιπάθεια που έχουν η μία κατηγορία για την άλλη!! Και οι δυο αυτές καρικατούρες των αυθεντικών φύλων, διαρκώς είναι σε κόντρα….

  3. Κάνει δηλώσεις και η Γαρούφω…Για την ”σουλτάνα” θα πεις κάτι;

  4. ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΖΑΤΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ… ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ… ΤΟΝ ΚΑΠΤΕΝ ΙΓΚΛΟ ΞΕΧΑΣΕΣ, ΣΟΥΡΓΕΛΟ!

  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΡΟΤΟΛΑΓΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

  6. Σωστή άποψη για την ηγεσία της αριστεράς…όποιος διαφωνεί είναι άσχετος με την ιστορία και την ιδεολογία της….

  7. Α!!! Ρε Καννελη πάντα είχες λέγειν και ατάκες… Πολυ γέλασα….!!!!!

  8. Διακρίνουμε μία ρητορική μίσους;
    Είναι αλήθεια ότι το Φαρισαϊκό Κόμμα Εφιαλτών, είχε κάτι άντρακλες…
    Από ποιον ν΄αρχίσεις, από τον καπετάν πούστη και τον καπετάν τραβέλι, ή τον καπετράνς;
    Και ο τωρινός, αυτός που χέστηκε στο βήμα της Βουλής αξ αιτίας πρόπτωσης του εντέρου;
    Ένας κι ένας οι Φ.Κ.Εδες, παλαιότερα απαγωγείς παιδιών, δολοφόνοι, ληστές, παιδοβιαστές, τρεχόντως παράσιτα, μπινέδες, λεσβίες.

  9. Τι λεει η τσουτσουνοπερνοβα του τουρκεθναρχη ρεεεε!!!??? Μωρι βρωμα…ξεχασες οτι ο βλαχοκουμουνας μεχρι και τις πετρες εσφαζε γιατι δεν ηταν κοκκινες??αλλα εσυ καλα τα λες…οταν υπεγραφε μετανοια επι Παπαγου…εκει ηταν η Καπετανισσα Γιωτενα?? σαλτα και γαμησου βρωμολεσβια…απο 1χλμ βρωμαγες στην Καισαριανη σαβουρα…αλλα σου δωσανε ποδι οι ιδιοι κκεδες εκει…..βρωμα και αισχος

Comments are closed.