Καναδάς: Επισκέπτες σε λούνα παρκ «κόλλησαν» επί μισή ώρα ανάποδα σε ρόδα

Κοινοποίηση:
ΚΤ

Λίγες ώρες μετά το ατύχημα σε λούνα παρκ της Ινδίας, όπου τα μαλλιά μιας γυναίκας μπλέχτηκαν σε μηχανισμό, στη δημοσιότητα ήρθε ένα νέο συμβάν από τον Καναδά, καθώς επισκέπτες στο Canada’s Wonderland έμειναν… «κολλημένοι»  επί μισή ώρα ανάποδα σε ρόδα.

Σε ανακοίνωσή της στο CBC Toronto, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η ρόδα κόλλησε με τους επιβάτες να βλέπουν τα πάνω-κάτω για μισή ώρα, ζώντας πραγματικό τρόμο.

Δύο από τους επιβάτες λένε ότι έχασαν την αίσθηση στα πόδια τους και τα δάκρυά τους έμπαιναν στα μάτια τους καθώς κρέμονταν ανάποδα πάνω από το δημοφιλές λούνα παρκ.

Ο Σπένσερ Παρκχάουζ, ο οποίος είναι 11 ετών και η Μακένζι Παρκχάουζ, η 15χρονη αδελφή του, ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν εγκλωβιστεί στη βόλτα.

Όταν η βόλτα σταμάτησε για πρώτη φορά, υπέθεσαν ότι ήταν μέρος της εμπειρίας. Στη συνέχεια, όταν συγκεντρώθηκαν από κάτω τους ασθενοφόρα, συνειδητοποίησαν ότι κάτι συνέβαινε.

«Σκεφτόμουν πότε θα βρεθούμε κάτω; Θα βρεθούμε ποτέ κάτω;» δήλωσε ο Σπένσερ στο CBC News.

Η ρόδα τελικά πήρε μπρος και ξεκίνησε και πάλι. «Η βόλτα έπρεπε ακόμα να τελειώσει. Έτσι, η βόλτα συνέχισε και όλοι μας λέγαμε: ” Όχι, σας παρακαλώ, δεν θέλω να κολλήσω ξανά”», είπε σοκαρισμένος ο Σπένσερ.

Δήλωσε ότι μόλις κατέβηκαν από τη βόλτα, το προσωπικό εξέτασε τους επισκέπτες για τυχόν τραυματισμούς και ρώτησε αν κάποιος είχε λιποθυμήσει ή είχε ξεράσει.

Το λούνα παρκ ανακοίνωσε ότι δύο επιβάτες ανέφεραν πόνο στο στήθος και εξετάστηκαν από το κέντρο υγείας του πάρκου πριν αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

«Οι επισκέπτες εκφορτώθηκαν με ασφάλεια και αξιολογήθηκαν από το προσωπικό πρώτων βοηθειών πριν αφεθούν ελεύθεροι πίσω στο πάρκο», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: