Κανείς δεν το περίμενε: Αποχωρεί ο Παπαδάκης μόνιμα από την ελληνική τηλεόραση στα 73 του χρόνια

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Οι πρεμιέρες των εκπομπών της πρωινής ζώνης των καναλιών ξεκίνησαν, όπως ξεκίνησε και το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη να έχει αναλάβει τα ηνία για ακόμα μια σεζόν.
Μόνο που αυτή η σεζόν ίσως είναι και η τελευταία…

Πρόκειται για μια φήμη που υπήρχε εδώ και μήνες, ωστόσο τα λόγια του παρουσιαστή έμοιαζαν να το επιβεβαιώνουν εμμέσως.

Γιώργος Παπαδάκης: Τι αποκάλυψε στην πρεμιέρα της εκπομπής
«Κυρίες και κύριοι. Φίλες και φίλοι. Να σας καλημερίσουμε και να σας καλωσορίσουμε. Με συγκίνηση γιατί κακά τα ψέματα πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα. Για εμένα θα είναι σκυταλοδρομία και όχι μαραθώνιος. Τέλος ο μαραθώνιος» είπε αρχικά.
«Από αυτήν την περίοδο ξεκινάει η διαδικασία της σκυταλοδρομίας, δηλαδή να δώσεις τη σκυτάλη, όπως αξίζει και αρμόζει, σε πρόσωπα όπως η Μαρία Αναστασοπούλου» ανέφερε κάνοντας παράλληλα την κίνηση παράδοσης της σκυτάλης στην γνωστή παρουσιάστρια.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Θεωρώ πολύ αισχρά τα σχόλια σας σ’ ένα παρουσίαση ειδήσεων που ήξερε να χρησιμοποιεί σωστά το λόγο και να τιμά το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Έλεος, τί πάθατε???? Σαν να ζηλέψατε την καριέρα του. Ποιος στάθηκε τόσο Κύριος και σαν προσωπικότητα και στην επαγγελματική του αλλά και στην ιδιωτική του ζωή??!!
    Για μαζέψτε λίγο τη φρασεολογία σας και την κακία σας!!….

  2. ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΝΤΟΤΕ
    Από τότε που ήταν με την ΚΥΡΙΑ Μάρια Μπαλοδήμου.
    Δεν την άφηνε να αρθρώσει λέξη .
    Μόνο τον καιρό την άφηνε να πει .
    Περνιοταν και περνιέται για φίρμα .
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ .

  3. …να το δω και να μην το πιστέψω… άλλος ένας “αριστερός” που στην πορεία έγινε πιο συστημικός και από τους κυβερνώντες με ειδικότητα στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα καυτά θέματα και τα σκάνδαλα, την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου… στα τσακίδια

  4. Άστα να πάνε.
    Από το 1996 πού ήρθα στην Ελλάδα, ο Παπαδάκης και ο Ευαγγελάτος (με τον Τσιαμτσικα) πρώτες μούρες

  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΡΕ!!! ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;; ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ;;;;

  6. Σιγα μην ειναι ο περιπτερας 73! Τελος εποχης για ενα επιστηθιο φιλαρακι του μακαριστου Μινωα απο Κυψελη city! Αναντικαταστατος κυρ Θοδωρη!

  7. Κι εγώ περίμενα να δω να αφήνει την τελευταία του πνοή στον αέρα της εκπομπής του… 😆

  8. Δεν θα ξεχασω ποτε το οχι οχι με τον κασιδιαρη να βαραει την καννελη κι αυτος σαν κεντρικος παρουσιαστης να μην κανει τπτ.
    Αχρηστος σε ολα του

    1. Γιατί να κάνει, αφού το γούσταρε όσο κ οι υπόλοιποι πατριώτες.
      Εσύ να βλέπεις gay pride.

    2. Σιγά μη μπεί μπροστά, για να φάει αυτός τις μπούφλες…Εξ άλλου ούτε η Κανέλλη έφαγε μπούφλες…Κάτι ξώφαλτσες στον αγέρα πέσανε…Αν πέφτανε οι κανονικές, ούτε ψύλλος στον κόρφο της…Πολύ κακό για το τίποτα…

  9. Ο/Η Αρχαία Πνεύματα του κακού μεταμορφώστε αυτό το σάπιο σώμα στον Μάμρα τον Παντοτινό!!! λέει:

    Στο καλό, έκανες δουλίτσα και κάλυψες όλα τα πολιτικά καθάρματα με όλη σου τη δύναμη αντί να κάνεις την δουλειά σου και το καθήκον σου σαν δημοσιογράφος, δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να πάρεις τους κόπους σου μαζί σου μπάρμπα, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες

  10. μετα τις συνεχείς τσιμπιές αποφάσισε να αποσυρθεί να δει πως θα βγάλει αυτό που τον βάλανε μέσα του.. το κατάλαβε και ο ιδιος πως ο χρόνος του τελείωσε.. και άλλος θα απολαύσει τα τρελά κομποδέματα που μάζεψε!

Leave a Response