Καπουτζίδης: “Να πάμε φυλακή όσους ξέσπασαν ομοφοβικά όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο για τους ΛΟΑΤΚΙ” – Κι εμείς να σε πάμε δεμένο για προπαγάνδα πισ@γλέντηδων

Κοινοποίηση:
kapou

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Ο πρώτος έρωτας με αγόρι ήρθε στα 22. Εκεί αποδέχτηκα τη σεξουαλικότητά μου και είπα ότι είμαι αυτό. Το να μιλήσω στους γονείς μου ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αλλά το επόμενο πρωί που βγήκα έξω, νόμιζα ότι έβλεπα πρώτη φορά το ξημέρωμα, σαν να ήταν διαφορετικό. Αγαπώ πολύ τους γονείς μου, γιατί χωρίς να είναι εύκολο σε αυτούς, το κάνανε εύκολο σε μένα» είπε και συνέχισε:

«Αυτός που δυσκολεύεται με το political correct, τον δυσκολεύει ο εαυτός του, έχει συνηθίσει την άσχημη πλάκα και να κοροϊδεύει τον άλλον. Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ακούστηκε πάρα πολύ κακοποιητικός και ρατσιστικός λόγος. Πρέπει να βάλουμε όρια. Και να σταλούν και εξώδικα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ρε Καπουτζιδη…τον καιρο που ησουν αγαπητος απο ολο σχεδον το ελληνικο κοινο…. τι νομιζες? δεν ειχαν καταλαβει οτι εισαι γκει? Τωρα γιατι σε βριζουν? Γιατι απλα εγινες αντιπαθης…γιατι? γιατι βγαινεις με ενα υπεροπτικο υφος να κανεις μαθηματα πολιτικης ορθοτητας…(επιλεγμενης βεβαιως…) κ οχι γιατι εισαι γκει…Παντως ακομη απολαμβανω τη σκηνη που ως κριτης στο “Ελλαδα εχεις ταλεντο”…οταν πηγε τσιγγανος(και δεν το αναφερω τυχαια..) και τραγουδησε το ασμα:…”και εκει τα ειδα ολα….μ αυτον μωρη καργιολα”….επεσες κατω απο τα γελια..και η κριτικη σου σταθηκε στον….”ωραιο λυγμο που βγαζουν οι Ρομα”…..Στα απλα ελληνικα ξερεις πως λεγεται αυτο? Ξεβρακωμα…

  2. Κρατα την παρακμη σου για τον εαυτο σου Καπουτζιδη, μην την κανεις σημαια γιατι δεν ειναι.

  3. αν είχες κάκαλα Καπουτζίδη ας το δήλωνες αρχές 00ς ή και νωρίτερα που άρχισες να μπαινεις στον χώρο,όχι όταν υπογράφτηκε το σύμφωνο συμβιωσης. Εσύ και ο άλλος ο Σεργουλόπουλος,αλλά δεν είχατε τα κότσια να το δηλώσετε τότε. Τουλάχιστον κάποιοι άλλοι που το δήλωσαν πολλά χρόνια πρίν και κότσια είχαν και κύριοι ήταν και εξαιρετικοί ηθοποιοί (Σημαρδάνης,Mαρίνος κ.α.) και συμπαθέστατοι στο ευρύ κοινό,χωρίς να μονοπωλούν αυτό το θέμα όπως ειδικά εσύ και ο Σεργουλόπουλος κάνετε

  4. ολοι εσεις που βριζετε ειστε « ομαλοι » ε ?? α ρε υποκριτες ,βραζετε στο ζουμι σας κομπλεξικοι ..

  5. Μιλάμε για απίστευτη υστερία…Δεν θα μας βουλώσετε το στόμα όσο και να βουρλίζεστε, πάρτε το απόφαση…

    1. Η αποκτηνωτική σας προπαγάνδα εναντίον των ετεροφυλοφίλων και όσων δεν φανατίζονται υπέρ του δυσλειτουργικού μικρόκοσμού σας, δεν θα περάσει. Σταδιακά, μας επανδρώνουν αυτόβουλα αλλά και αγανακτισμένα πολλοί σοβαροφανείς και φυσιολογικά σκεπτόμενοι και συμπεριφερόμενοι ομοφυλόφιλοι. Τους καλωσορίζουμε θερμώς κι εναγκαλίζουμε όλους όσοι φέρονται ανθρώπινα, με αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο κάθε ηλικίας δίχως την ψυχοπαθολογική ανάγκη για επίδειξη και αυτοπροβολή κι ανεξάρτητα από την σεξουαλική τους ταυτότητα. Ακροδεξιοί δεν είμαστε αλλά δεν θα γίνουμε και ποτέ ακροαριστεροί. Είστε απλώς μία ηχηρή μειονότητα η οποία εν καιρώ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στη λήθη της κοινωνικής αφάνειας.
      Γράψου κολυμβητήριο να μάθεις κολυμπάς και καλού κακού κράτα κι έναν φακό.
      Η αδιαφορία είναι άβυσσος.

  6. Αυτό είναι το πρόβλημα αυτών. Το πως θα χρησιμοποιήσουν την κρατική εξουσία για να κλείσουν φυλακή αυτούς που δεν τους πάνε. Και αυτοί λένε τους άλλους φασίστες.

  7. Καπουτζίδης: “είμαι σε μια φάση που θέλω να αγαπήσω και να αγαπηθώ” εσύ μπορεί να αγαπήσεις, να σε αγαπήσουν αποκλείεται. Κανένας νορμάλ άντρας δεν μπορεί να αγαπήσει ομοφυλόφιλο, ο νορμάλ στρέιτ άντρας ερωτεύεται μόνο γυναίκες και αγαπάει μόνο γυναίκες. Μπορεί να σε ερωτευτεί καμιά αδελφή σαν και σένα αλλά άντρας σωστός αποκλείεται να σε ερωτευτεί, είναι νόμος της φύσης.

  8. Αντε μου στο διαολο κύριε Καπουτζιδη…εδώ ο κόσμος καίγεται και το….έχουμε τα προβλήματα μας ,δικαίωμα σου να κάνεις ότι θέλεις στο κρεβάτι σου αλλά έλεος πια.
    Πέρασε ο νόμος μην μας τα κάνετε και τούμπανο συνέχεια.
    Παιδάκια χάνουν την ζωή τους και οικογένειες,χώρες βιώνουν τον όλεθρο κι’εσεις μιλάτε για τις τρύπες .
    Τι βάσανα στις μέρες μας βιωνετε αληθεια..καημενουλια μου.

  9. πΟΙΟς ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ?

  10. Βρε καπουτζιδη εισαι γκευ καλα κανεις,γιατι βγαινεις και μας το λες συνεχεια,και ο αλλος ,ο ταδε ειναι στρειτ βγηκε ναμας πει κανεις οτι εγω ειμαι στρειτ εσυ και ολοι οι γκευ γιατι βγαινεται και το λετε,συνεχεια,εχετε καποιο λογο;μαλλον θαχετε!

Leave a Response