Καπούνης στο γερμανικό ZDF: «Εκπέμπουμε SOS, η Νάξος δεν έχει νερό, να σταθεί δίπλα μας η Πολιτεία!»

Κοινοποίηση:
kapounis_zdf_naxos-696x389

Αναφορά στη λειψυδρία που ταλαιπωρεί τη Νάξο και στο πώς επηρεάζει τον πρωτογενή τομέα του νησιού έκανε η ειδησεογραφική εκπομπή heute του γερμανικού καναλιού ZDF, η οποία και επισκέφθηκε τη Νάξο κατόπιν πρωτοβουλίας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Στην κάμερα μίλησε και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, που δήλωσε: «Αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα, η κτηνοτροφία και η αγροτιά της Νάξου τελειώνουν. Εκπέμπουμε SOS προς τους κυβερνώντες, να εξετάσουν και να καταλάβουν το πρόβλημα και να σταθούν δίπλα μας!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εσείς κάνατε παντού rooms to let, airbnbs και hotels τζάμπα με τα έσπα, λογικό δεν είναι να τελειώσει το νερό; Το νησί φτιάχτηκε από την φύση για να φιλοξενεί χ κατοίκους, όχι 200χ. Στα αα μας λοιπόν. Θέλετε να ζήσετε με ενοίκια, οκ, βρείτε και την λύαη. Πληρώστε από τα κέρδη σας ένα εργοστάσιο αφαλάτωσης. Δεν μας ενδιαφέρει. Αφού κονομάτε (και μάλιστα φουλ μαύρα), βρείτε και τη λύση.

  2. ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ…ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ

  3. “”” Εκπέμπουμε SOS προς τους κυβερνώντες, …….“”” 🤣🤣🤣🤣 λαθος διεύθυνση….υπαρχει ενας δημοσιογραφος ντοπιος στη ναξο που κανει διακοπες εκει φετος…… ισως μπορει να σας βοηθησει να βαλετε ολοι μαζι πλατη και να γινει κατι…..βρε αδερφε….αυτη ειναι η παρότρυνσή του για οσους θελουν να φυγουν εξωτερικο…..αλλα «η πλατη» ισως βοηθησει και στην περιπτωση σας τωρα….

  4. Ευκαιρία να ρίξετε τις τιμές σας να κάνουν και οι απλοί Έλληνες διακοπές στο νησί σας και όχι μονο οι μανατζαρεοι της Πειραιώς και οι ξένοι .

  5. Γεμίσατε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, βίλες…Τσεπώσατε χρήματα άκοπα και τώρα κλαίγεστε;;; Να κάνετε αφαλάτωσης εργοστάσια!!!! Ξεπουλήσατε σε ξένους τα νησιά μας!!! Τούρκοι, Εβραίοι, Κινέζοι και Ευρωπαίοι αγοράζουν τζάμπα τη χώρα μας!!!

  6. 40,64 % έδωσε η Νάξος στη ΝΔ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες, Νίκη 11% και αποχή 55% που δεν μπορούσαν να σηκωθούν από την κωλάρα τους να πάνε να ψηφίσουν
    Περαστικά και οι λειψυδρίες είναι εσκεμμένες, οι ΝΔουλαίοι και το κουλι θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το νερό.

  7. Οχι μονο 41% αλλα 75% γιατι και οι αλλοι το ιδιο ειναι και χειροτεροι. Ολοι ειναι κομμουνιστες εχθροι του τοπου συγκαλημενοι πισω απο ονοματα οπως ΠΑΣΟΚ,ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ,ΝΔ κλπ. Απο το 1950 και μετα δυστοιχως το νεο Ελλαδισταν εχει κομμουνισμο συγκαλημενο. Με μια εξαιρεση καποιων που σαπισαν στη φυλακη επειδη κοιταξαν τον πολιτη και οχι τα κομμουνια της ελευθερης γνωμης.χα χα χα

  8. Δηλαδης ουτε νερο για φρεντοτσινια δεν εχετε! Ξεκαθαριστε το για να παμε αλλου….διακοπες!

  9. Καλε μου ανθρωπε αυτο και θελουνε! Ανεμογεννητριες βαλατε? Μια μπαταρια γιναμε! Βαλε και κανα φωτοβολταικο να στανιαρεις κι αμα κρυφτει ο ηλιος θα καταλαβεις το μαυρο σκοταδι!

Comments are closed.