Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό» – Τι είπε για τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Κοινοποίηση:
ωσδωσδωσδσσσ

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023», τοποθετήθηκε για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων στο Καλλιμάρμαρο.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι η τοποθέτησή της «δεν θα είναι για τον κ. Πλακιά. Ας μιλήσει για τον εαυτό του. Εγώ θα μιλήσω για τον Σύλλογο».

Όπως είπε η ίδια «αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη συναυλία και να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε για τους δικαστικούς αγώνες του εξωτερικού στους οποίους ως γνωστόν ο κ. Πλακιάς δεν συμμετέχει, όπως και οι οικογένειες που ακολουθούν τη νομική γραμμή την οποία θέλει και ο κ. Πλακιάς, αλλά δεν το κάναμε μόνο γι’ αυτό. Το κάναμε γιατί θέλαμε εκείνη τη μέρα όλοι να βγούμε να τραγουδήσουμε για τα παιδιά. Εκείνη τη μέρα θέλαμε η φωνή μας να φτάσει μέχρι ψηλά. Μία μέρα αγάπης, σύμπνοιας και ομαδικότητας και συλλογικότητας. Είναι κρίμα που αυτό αμαυρώνεται από κάποιους ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο».

«Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε διάφανοι και ξεκάθαροι και έχουμε αποδείξει πόσο μας ενδιαφέρει να πετύχει ο αγώνας μας» ξεκαθαρίζει η Μαρία Καρυστιανού.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες, οι οποίοι όπως ανέφερε «από την αρχή αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και στους καλλιτέχνες που περιμένουν να οργανωθεί η εκδήλωση η οποία έχει μπλοκαριστεί από την κ. Μενδώνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response