Καρυστιανού – Κακλαμάνης: «Απαντήστε εάν οι μηνύσεις κατά πολιτικών διαβιβάστηκαν ή καταχωνιάστηκαν»

Κοινοποίηση:
Συναυλία μνήμης στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για τους 57 νεκρούς της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. Την συναυλία διοργάνωσε ο σύλλογος συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη πρόεδρος του οποίου είναι η Μαρία Καρυστιανού. Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τσανακλίδου, Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί.  
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σε δημόσια τοποθέτηση προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού, μετά την επίσημη υποβολή αιτήματος για συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με το αν οι μηνύσεις κατά πολιτικών προσώπων έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες αρχές ή αν έχουν παραμείνει αδρανείς, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Η χειρότερη σιδηροδρομική τραγωδία της Ελλάδας γίνεται στόχος στρατιάς bot στην επέτειό της
Ο πρόεδρος της Βουλής, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της δικηγόρου της κ. Καρυστιανού, συμφώνησε να πραγματοποιηθεί συνάντηση, αλλά διευκρίνισε ότι αυτή μπορεί να λάβει χώρα μόνο σε προσωπικό επίπεδο και να προγραμματιστεί είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή, αντί για την Πέμπτη, όπως αρχικά ζητήθηκε Σε ανάρτησή της στο Χ, η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών ξεκαθάρισε πως το αίτημά της δεν αφορά προσωπική συνάντηση, αλλά επίσημη ενημέρωση για την πορεία των νομικών διαδικασιών και τη διαχείριση των μηνύσεων από τη Βουλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response