«Καρφιά» Βαρθολομαίου σε Πούτιν: «Με κατηγορείς ότι πήρα χρήματα αλλά πήρα σακούλες με…» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Clipboard-21-750x430

Με σκωπτική διάθεση απάντησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στις αιχμές που άφησε προ ημερών εναντίον του ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν το Πατριαρχείο στην παραχώρηση αυτοκεφαλίας στην ουκρανική Εκκλησία.

«Αν και η ρωσική Εκκλησία με κατηγορεί ότι πήρα χρήματα για να κάνω αυτή την αυτοκεφαλία, στην πραγματικότητα δεν πήρα χρήματα αλλά πολλές καραμέλες και σοκολάτες από το εργοστάσιο του Ποροσένκο» είπε ο Πατριάρχης στα παιδιά που πήγαν να του ψάλουν τα κάλαντα νωρίτερα το μεσημέρι

Όπως είπε ο Πατριάρχης στα παιδιά, «ο πρόεδρος της Ουκρανίας από την μεγάλη χαρά του που πήρε η χώρα του το Αυτοκέφαλο πήγε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο σακούλες με σοκολάτες και καραμέλες από το εργοστάσιο του».

Στο βίντεο, στιγμιότυπο που έδωσε στη δημοσιότητα το Οικουμενικό Πατριαρχείο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ , ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΙ ΠΗΡΕΣ ??? ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΩΡΘΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ . ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ . ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ .

  2. Αυτος θα αναγνωρισει και αυτοκεφαλη εκκλησια της Μακεδονιας. Ντροπη τους. Οχι οτι οι εδω ειναι καλυτεροι. Περιμενω να τους δω.

  3. Αυτά τα καρφιά γυρίζουν πίσω και τρυπούν: Ο Ποροσένκο είναι γνωστό πως ήρθε στην εξουσία μέσω πραξικοπήματος απο τους Αμερικάνους και ο Δεξιός Τομέας που τόσο υποστηρίζει πρωτοστάτησε σε εγκλήματα που έγιναν στην Οδησό. Επίσης ο Δεξιός Τομέας αποτελείται απο ΝεοΝαζί για όσους δεν το ξέρετε.
    Το να λέει τέτοια πράγματα ο Βαρθολομαίος είναι απίστευτα προκλητικό. Ο λόγος που έγινε η απόσχιση των Εκκλησιών είναι ώστε οι Νεοναζί στην Ουκρανία να έχουν το δικαίωμα να επιτεθούν στους Ανατολικούς Ρωσοφωνους. Και όλα με σχέδιο των Αμερικανων.
    Βαρθολομαίε, επαίσχυντε άνθρωπε, αν λέγεσαι άνθρωπος, χρονιάρα μέρα σήμερα, ξέρουμε πως τα πήρες σίγουρα απο τον Αμερικάνο φίλο σους. ΝΤΡΟΠΗ!!! ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!

Comments are closed.