Κασιδιάρης: “Έχουμε ξεπεράσει τα διψήφια ποσοστά και κάθε παράνομη ενέργεια εις βάρος μας στρέφεται ταυτόχρονα ενάντια σε μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες”

Κοινοποίηση:
KASIDIARIS-5756410

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσω του δικηγόρου του και μέσω των social media, έκανε δήλωση ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου για την κάθοδο του κόμματος “Έλληνες” στις εκλογές της 21ης Μαίου.

Όπως ισχυρίζεται, αν το κόμμα αποκλειστεί σύμφωνα με τον ανώτατο δικαστή κ. Ρίζο, που επί σειρά ετών έκρινε την συνταγματικότητα των νόμων του ελληνικού κράτους, δηλώνει ότι αν το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου δεν επιτρέψει την κάθοδό μας στις εκλογές, τότε η απόφαση του θα είναι αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Με μισό εκατομμύριο κόσμο, διψήφιο ποσοστό δεν παίρνεις. Άσε τις κουτοπονηριές Κασιδιάρη.

  2. Αν ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκηρύξει δημόσια χρυσή αυγή και πράσινα άλογα, και διακήρυξη αμέσως, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, θα εκτοξευτεί σαν υπερηχητικό τρένο αρκεί να μένει στις ράγες. Κοινώς πιάστε τον. Όλοι βλέπουν (δεξιοί αριστεροί) ότι αυτόν κυνηγάνε (δεξιοί αριστεροί). Πάντα έχει έναν άσσο στο μανίκι.

    1. Πατρίς θρησκεία υποκρισία είναι το πιο σωστό, διότι ξέρουμε το πόσο υποκριτές είναι οι εκπρόσωποι του “πατριωτικού χώρου”

  3. Καθήκον των Αθηναίων πατριωτών να κάνουν την υπέρβαση. Αύριο στον Άρειο Πάγο. Κάτω η χούντα του Μιζοτάκη! Μητσοτάκη κάθαρμα

  4. Αφήστε τις αγκυλώσεις. Μέγιστος εχθρός είναι η ΝΔ. Έχει κάνει απο δικαστικά και συνταγματικά πραξικοπήματα μέχρι δολοφονίες προκειμένου να διαλύσει τον πατριωτικό χώρο. Αν το ζητήσει ο Ηλίας, θα ψηφίσουμε ακόμα και ΣΥΡΙΖΑ. Τι χειρότερο θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

  5. Ηλία έσο έτοιμος, είναι στημένο το παιχνίδι και ειλημμένη η απόφαση, δώσε άμεσα οδηγίες στον κόσμο.

  6. Τώρα είναι οι πρώτες εκλογές για τους Έλληνες πατριώτες δεν υπάρχει κάποια κάλπη για εμάς, μετά από τόση διαφήμιση αν δικαιωθεί στον Άρειο Πάγο το διψήφιο ποσοστό είναι σίγουρο!!!!

  7. Ηλία καλά τα λες αλλά αυτοί είναι μαφία. Δεν είναι παίξε γέλασε. Υπομονή κάνουμε να δούμε τι θα γίνει.

  8. Ηλία, είμαστε πολλοί μαζί σου, και πεισμώνοντάς μας, γινόμαστε περισσότεροι. Στην προσπάθειά τους να σε εξαφανίσουν, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να καταδείξουν στον κόσμο, την ” δημοκρατία” τους, τη δειλία τους, τον πανικό τους. Σιχάματα!!

  9. Γερά ρε Ηλία. Η Παναγιά μαζί σου. Είσαι ήρωας της Ελλάδας μ’αυτά που περνάς.

  10. Όποιος αύριο δεν είναι στον Άρειο Πάγο, προδίδει την Ελλάδα. Βγάλτε ανακοίνωση για την ώρα, να είμαστε από νωρίς. Αλλιώς μη διαμαρτύρεστε μετά. Όποιος δεν είναι εκεί προδίδει την Ελλάδα και τα παιδιά του.

Comments are closed.