Κασσελάκης: Μονόδρομος το κλείσιμο της Αυγής – Αν θέλουν μαύρο χρήμα, να εκλέξουν νέο πρόεδρο

Κοινοποίηση:
kasselakis-1

Λίγη ώρα μετά την παραιτήσεις από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης ξαναχτύπησε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του κόμματος, έχει προκαλέσει και έχει φέρει τα πάνω κάτω με αποχωρήσεις ιστορικών στελεχών κάνει ξανά αναφορές στο μαύρο χρήμα, υποστηρίζοντας ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ» δεν θα πάρει μαύρα χρήματα και προκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναθέσουν σε εταιρεία ορκωτών λογιστών να ελέγξει τα οικονομικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος δεκαετίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει έμμεση αναφορά στο κλείσιμο της εφημερίδας «Αυγή» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν μονόδρομος. Μιλάει για δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν με μεγάλο συναισθηματικό κόστος και προειδοποιεί ότι «αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτηση αποκαλεί τη Νέα Δημοκρατία «βασίλισσα του μαύρου χρήματος» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και τον προκαλεί ανοιχτά για έλεγχο όλων των οικονομικών στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας στα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέα Δημοκρατίας από εταιρεία ορκωτών λογιστών.

Αναλυτικά το tweet του Στέφανου Κασσελάκη:

«Σας μίλησα με ειλικρίνεια για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Με μεγάλο συναισθηματικό κόστος.

Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτήν τη στιγμή; Μόνο με μαύρο χρήμα.

Ξεκαθάρισα:
Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα.

«Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ» σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο.

Έναν Πρόεδρο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα.

Εγώ δεν προσφέρομαι. Λυπάμαι.

Κι επειδή η «βασίλισσα του μαύρου χρήματος» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, τον προκαλώ ανοιχτά:

Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών (προτείνω την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας. Με άρση οποίας ρήτρας εμπιστευτικότητας μπορεί να υπάρχει με προμηθευτές ή συνεργάτες.

Όλα στο φως.

Έχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του.

Κύριε Μητσοτάκη, πάμε;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλα το… πας! Γουσταρεις το τελειωτικο πουλο… νυφιτσα του Μπαιντενομητσοτακη! Αλεκθη αληθεια πως παει το ινστιτουτο? Μαζεψες κανα φραγκο γιαλαντζι αντιστασιακε?

Leave a Response