Κασσελάκης από τον…δρόμο:«Θα κερδίσω τις εκλογές, αλλά θέλω χρόνο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kasselakis-

Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο πρόσθεσε ότι θα χρειαστεί χρόνο, εκτοξεύοντας παράλληλα τα “βέλη” του προς την εσωκομματική αντιπολίτευση:
«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που αυτοαποκαλείται αριστερός αντιδρά στην άμεση δημοκρατία. Τσακαλώτος και Πέρκα σε κώδικα δεοντολογίας δεν είχαν συμφωνήσει; Το καταστατικό λέει ότι πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους. Προφανώς, το καταστατικό ισχύει μόνο όταν βολεύει τον καθένα.

Χάθηκαν 600.000 ψήφοι στην αποχή και αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι. Εγώ θέλω μια κυβερνητική σύγχρονη αριστερά».

Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε ότι:

«Υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Το κόμμα μας με κοινωνικά ερείσματα θα γίνει κυβέρνηση.

Δε γίνεται ένα άτομο σε δυο μήνες να το κάνει κυβερνώσα παράταξη. Θέλει υπομονή γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίοΧρειάζεται σχεδιασμός, προτάσεις νόμων, ξεκάθαρες πολιτικές, καινούργια φρέσκια ομάδα μαζί με τα έμπειρα στελέχη μας, που μπορούν να δώσουν σοβαρή εναλλακτική λύση. Χρειάζονται όλοι και όλες».

Σε άλλο σημείο σημείωσε τα εξής:

«Βεβαίως και είμαστε υπέρ της έπαρσης της σημαίας. Θέλουμε στιβαρή άμυνα. Να μην αποστρατιωτικοποιούνται τα νησιά μας».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη που έλαβε χώρα στη μέση του δρόμου:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Με τετοιους μαλακες πολιτες σιγουρα θα τις κερδισει . Φερτε ολους τους μαλακες του κοσμου στην Ελλαδα κ αυριο θα ειναι Κυβερνηση . Λαος αμορφωτος , ψωνισμενος , αστοιχειωτος κ εξαιρετικα ΗΛΙΘΙΟΣ !!! Καταφερε να κανει Πρωθυπουργους τον ΣΑΜΑΡΑ , ΤΣΙΠΡΑ , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ κ τον τελευταιο για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ !!! Μεχρι κ οι Προγονοι του σε 3 Χρονια ξεφορτωθηκαν το Καθαρμα τον Πατερα του ….. αυτοι εδω του εδωσαν αλλη μια 4ετια !!!!! Φερτε Μαλακες Να Ψηφισουν οι ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!!!

  2. Στον σύριζα έχουν την σάλτσα αλλά δεν έχουν τα μακαρόνια. Γρήγορα κάποιος να φέρει τα μακαρόνια και μπόλικο τυρί γιατί μακαρονάδα χωρίς μπόλικο τυρί δεν λέει.

  3. Αυτα να τα λες στην κρητη κρητικε κολομπαρα. Δε ν σε γουσταρωμε στην Ελλαδα ειδικα στην βορεια, καταλαβες κρητικο σκουληκι?στο νησι σου και να βουλειαξετε ολοι σας παλιο πουστρονια κρητικοι.

  4. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΗΡΙΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ IMAGE ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

  5. Kassel! Προς το παρον βολεψου, με το τριτο το μακρυτερο!

    Υ.γ. Ειχαμε τους τρελλους του χωριου, τωρα θα εχουμε και την αληθινη ή οχι καλιαρντη θρασοπ@υστρα;;; Αι! Μωρη! Που μας πουλας και … αντριλικι! Νταξ’! Δε λεω! Γελαω! Με διασκεδαζεις!

  6. Αφού τα ζώα έβγαλαν τον μπουχεσοκοπρίτη το ’15 αυτός γιατί να μην ελπίζει;

  7. Συνέντευξη …..της Πλάκας…..από έναν ανώμαλο…..

  8. Τώρα με τον καταδικασμένο από το ειδικό δικαστήριο Παππά και τον γιδοβοσκο Πολλακη όχι θα κερδίσει αλλά θα τους περάσει και το κλεφτοπασοκ.

Comments are closed.