Κασσελάκης για Κούγια: «Καλώ τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του»

Κοινοποίηση:
kasselakis

Όπως αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Απέναντι στην ακροδεξιά ρητορική μίσους, δεν γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς», ευχαριστώντας «όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ειδικότερα, ότι «ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη. Ήρθε η ώρα αυτός που συνδέει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με τη λέξη “χούντα” να πάρει την απάντησή του». Τονίζει ότι «δεν είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι ανάγκη της κοινωνίας να κερδίσει η ελπίδα ενός συμπεριληπτικού κόσμου απέναντι στη μισαλλοδοξία».

Ο κ. Κασσελάκης καλεί τους «προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά», να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς λογαριασμούς του ή στο proedros@syriza.gr «και μαζί να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος». Σημειώνει ότι όποια αποζημίωση κερδηθεί, θα τη δωρίσει σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών – «μιας και ο “ανδρισμός” του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση».

Εν είδει υστερόγραφου αναφέρει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίηση του πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο ανωμαλος προσπαθει να μας πεισει οτι το κουσουρι του ειναι φυσιολογικο ..,.

    πουστηδες και λεσβιες ειναι η αλλη οψη του νομισματος

    ισως απο τις ελαχιστες φορες που θα συμφωνησω με τον Κουγια

  2. Ο Κούγιας είναι γνωστός για τον λόγο του. Είπε κάτι σωστό, δηλ. ότι είναι άντρας ο Λύτρας, επειδή το παραδέχθηκε. Το πιο σωστό θα ήταν, δεδομένου ότι είναι άντρας ο Λύτρας, να πει ότι επέδειξε αντρική συμπεριφορά ως προς την παραδοχή. Το ότι κακοποίησε τη γυναίκα του, όμως, ουδόλως είναι αντρική συμπεριφορά, απεναντίας επέδειξε μίσος και κακία προς αυτήν, χωρίς να γνωρίζουμε, βεβαίως, τι διημείφθη μεταξύ τους, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται να την κάνει σάκο του μποξ. Το είπε, βέβαια ο Κούγιας, ότι πρόκειται για κακοποιητή και αυτό ουδείς του το συγχωρεί του Λύτρα. Να το βράσω, βέβαια, τέτοιο αντριλίκι, δηλ. να σκοτώνει τη γυναίκα του στο ξύλο και μετά να το παραδέχεται. Εάν ήταν σωστός άντρας, δεν θα την ακουμπούσε, δεδομένου ότι είναι και δικηγόρος και επιβαρύνει έτι περαιτέρω τη θέση του, διότι είναι γνώστης τέτοιων περιστατικών.
    Ως προς τον Κασσελάκη, έχω να πω ότι μαζί με κάποιους γνωστούς άλλους δικάζει τη γνώμη κάποιων, τα λεγόμενα κάποιων, αντί να δικάζει τις πράξεις και δεν έχει πει κάτι για τους θανάτους στα γραφεία της Μαρφίν (δεν ήταν τότε ο Κασσελάκης στην Ελλάδα), που οφείλονται κατά πάσα πιθανότητα στους Συριζαίους, που ήσαν από κάτω και κράτησαν κλειστές τις πόρτες, ώστε να μην βγουν οι άνθρωποι από το κτίριο. Στις δηλώσεις του ο Κούγιας ήταν οξύς και ο Κασσελάκης το πήρε πατριωτικά – τρόπος του λέγειν, διότι δεν ξέρω πόσο πατριωτικά σκέπτονται οι Συριζαίοι και όχι μόνο αυτοί – διότι, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ας πρόσεχε τη συμπεριφορά του ο Κασσελάκης και το παράδειγμα που δίνει στην Ελληνική κοινωνία με την συμπεριφορά του. Θα μπορούσε να είναι αυτό που είναι και να το κρατάει για τον εαυτό του, όπως έκαναν τόσοι και τόσοι διάσημοι και καταξιωμένοι Έλληνες, που είχαν, όμως, σεμνή συμπεριφορά στις συναναστροφές τους. Αυτός, όμως, υπερηφανεύεται για την διαστροφή του, επειδή το κανονίζει η παγκόσμια κοινότητα να δεχόμαστε άκριτα το βίτσιο τους, το πάθος τους, την ανωμαλία τους. Ε, όχι, λοιπόν. Έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα της Ελληνικής κοινωνίας ο Κασσελάκης. Το ίδιο, όπως τα ξεπερνά και ο οιοσδήποτε, που παινεύεται και κοκορεύεται για τις ανδρικές του ικανότητες, ταπεινώνοντας ουσιαστικώς τις γυναίκες.

  3. αλλος ενας θλιβερος ρολος των τρελοχουνταιων: να κανουν μαγκες τους κασσελακηδες

  4. Θέλει να τους κλείσει όλους μέσα ο μεγαλοδημοκράτης; για εγκλήματα λόγου;

  5. Γιατί όταν συλλαμβάνουν δεκατριάχρονα επειδή είπαν κάτι, τι είναι; τίποτα δημοκράτες; αυτά επιτηρούνται και επιβάλλονται απευθείας από το αμερικανικό βαθύ κράτος.

Leave a Response