Κασσελάκης επειδή δεν πήγε στον Σημίτη: «Τί δουλειά έχω με αυτούς που σπατάλησαν δις του λαού;»

Κοινοποίηση:
kasselakis

Τι δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ!

«Τί δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού;».

Αυτό απάντησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη το βράδυ της Δευτέρας (06.11.23).

«Τί δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε», τόνισεχαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης!

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, υπήρχε μάλιστα κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο δεν πήγε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Με αυτούς που σπατάλησαν τα χρήματα δεν έχεις καμμιά δουλειά ενώ με τους προδότες που πούλησαν την Μακεδονία έχεις. Το κακό με τα χρήματα μπορεί να διορθωθεί με σωστές επενδύσεις με τη Μακεδονία όμως τι γίνεται; Όχι μόνο δεν ξέρεις τι λες αλλά και δεν ξέρεις και τι σου γίνεται.

  2. Εστω και ψεμματα ναλεει καλα εκανε ενω ο Μητσοτακης τον επιβραβευσε τον Σιμιτη Αρα κατα κουλη το Πασοκ ηταν ιδανικη κυβερνηση Βρε ουστ κοπριτες

    1. Ή τον άντρα του που είναι πιο πιθανό.

  3. Πολυ καλα εκανες Στεφανια! Χτιζεις προφιλ μ αυτες τις δηλωσεις! Επικοινωνιας το καγκελον προσχωμεν!

Comments are closed.