Κασσελάκης στους εργαζομένους της «Αυγής»: «Πάρτε την χωρίς χρέη και με αυτοδιαχείριση»

Κοινοποίηση:
κγκθκ

Την Παρασκευή το απόγευμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τους εργαζόμενους της εφημερίδας «Αυγή» στα γραφεία της, σχετικά με τη διακοπή της καθημερινής έκδοσης.

Υπό το βάρος των οικονομικών δεδομένων που καθιστούν απαγορευτική την συνέχιση της ημερήσιας έκδοσης, η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την επόμενη ημέρα ήταν να απορροφηθούν οι εργαζόμενοι στο κυριακάτικο φύλλο και το site με αναπροσαρμογή μισθών χωρίς να απολυθεί κανείς.

Επιπλέον, πρότεινε ένα σχήμα αυτοδιαχείρισης, καθαρό από χρέη, με το κόμμα να αναλαμβάνει να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις, ρυθμίσεις χρεών προς ΔΟΥ και ασφαλιστικά ταμεία, μαζί με τα οφειλόμενα χρέη στους εργαζόμενους.

Εναλλακτικά προτάθηκε με τις ίδιες προϋποθέσεις («Αυγή» και «Στο Κόκκινο» χωρίς χρέη) να περάσουν σε συνδιαχείριση, κατά την οποία το κόμμα θα κατέχει το 50% και ο συνεταιρισμός των εργαζομένων το άλλο 50%.

Οι εργαζόμενοι άκουσαν τις προτάσεις, θα τις μελετήσουν και θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ““”” …….με το κόμμα να αναλαμβάνει να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις, ρυθμίσεις χρεών…..”””” και το κομμα που θα βρει τα λεφτα;;;;😀😀😀

Leave a Response