Κατέβασε από το λεωφορείο εθελοντή πυροσβέστη γιατί φορούσε αρβύλες – «Μου είπε ότι θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα»

Κοινοποίηση:

«Δεν μπορείς να καθίσεις, κατέβα κάτω. Οι αρβύλες θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα» του είπε ο οδηγός όπως κατήγγειλε ο εθελοντής πυροσβέστης.

Ακόμη μια καταγγελία για οδηγό λεωφορείου και την συμπεριφορά του προς επιβάτες έρχεται στο φως της δημοσιότητας προβληματίζοντας για τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Μου είπε ότι θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα»
Όπως υποστηρίζει εθελοντής πυροσβέστης με καταγγελία του στο ΣΚΑΙ, ο οδηγός τον κατέβασε από το όχημα επειδή… φορούσε αρβύλες. Ο εθελοντής πυροσβέστης, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής 509 στην Κηφισιά, προκειμένου να μεταβεί στην υπηρεσία του στον Άγιο Στέφανο, μόλις επικύρωσε την κάρτα του και κάθισε στη θέση του, ο οδηγός του είπε ότι θα πρέπει να κατέβει γιατί «οι αρβύλες θα χαλάσουν το πάτωμα».

«Δεν μπορείς να καθίσεις, κατέβα κάτω. Οι αρβύλες θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα» του είπε ο οδηγός, όπως είπε ο εθελοντής πυροσβέστης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι οδηγοι πρεπει να περνανε απο ψυχιατρο.Το πρωτο που πρεπει να γινεται ! Εγω δεν θα κατεβαινα αλλα συγχρονος θα καλουσα την αστυνομια.Ο κοσμος δεν παει καλα στο μυαλο και κυριως μετα το τρυπημα.

  2. Χρειαζοταν ενα μπερντακι για να μαθει να σεβεται τους ανθρωπους που απλα πανε στη δουλεια τους. Tα λεωφορεια δεν ειναι τα αμαξια των οδηγων τους.

  3. Πριν προσλάβουν αυτούς τους οδηγούς τους εξετάζει ψυχίατρος;

  4. Ἐγώ δὲν θὰ κατέβαινα, ἀλλὰ θὰ καλοῦσα τὴν ἀστυνομίαν γιὰ τὰ περαιτέρω……

Leave a Response