Κατέκτησε το Europa Conference πινγκ πονγκ ο Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση:
΄ΠΑΟ - Πινγκ Πονγκ

Τεράστια διάκριση για το πινγκ πονγκ ανδρών του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» νίκησαν 3-0 σετ την Αρτεάλ στον τελικό του Europa Conference Trophy, την τρίτη σημαντικότερη διοργάνωση στο άθλημα.
O Παναθηναϊκός είχε ελληνική σύνθεση κατά τα 2/3 (Κώστας Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Εμανουέλ Λεμπεσόν) και κατέκτησε αήττητος τη διοργάνωση, νικώντας στον ημιτελικό 3-1 σετ τη γαλλική Λιλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στην Ελλάδα έχει καταντήσει τη , μία αηδία η παράδοση το νέο μουσείο Σαλαμίνας τυχαία το είδα τηλεόραση κούκλα στην βιτρίνα η στολή με λίγο παραλαγη της αρβανιτιας η παραλαγη γίνετε πάνω στα σχέδια και υφάσματα η κάθε πόλη διατηρούσε τα δικά της υφάσματα κλπ ανάλογα που ψώνιζε το θέμα δεν ειπώθηκε οτι η στολή ανηκη στην αρβανιτια αλλά είπαν είναι η Στολή Σαλαμίνας και όταν την ειδαν η αρβανιτες κορόιδευαν δηλαδή εκεί η Σαλαμίνα έχει ένα μεγάλο βαθμό Αρβσνιτες παλαιά φυλή πήγαν και οι Αλβανοί άλλοι τόσοι και έγιναν ένα η υπόλοιποι είναι σόι αγόρασαν οικόπεδα για εξοχικά από Πειραιά κλπ κούκλα βιτρίνα αλλά ιδέα δεν είχαν ζωντανή γυναίκα στην βιτρίνα ,αν και το ήξερα από τους παλαιότερους Αρβανιτισα ουδέποτε βρέθηκε σε οίκους ανοχής παγκόσμια κρητικές γιανιωτισρς κλπ ναι όποτε κατάφεραν να βάλουν την στολή η ξεφτίλες δήθεν άντρες που μίλαγαν

Comments are closed.