Καταγγελία: Επιλεκτική απουσία από το δίκτυο αποχέτευσης; Θα δοθούν απαντήσεις από τον Δήμο Παλλήνης Γέρακα;

Κοινοποίηση:
makeleio2

Καταγγελία για τους χειρισμούς των ενεργειών της δημοτικής αρχής αναφορικά με την ένταξη περιοχών του δήμου Παλλήνης – Γέρακα, στο δίκτυο αποχέτευσης μάς έστειλε αναγνώστης.

Αναλυτικά:

“Από τις αρχές τις άνοιξης και μετά από πολλές ενέργειες των κατοίκων και σχετικά πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή ένωση, ξεκίνησαν τα έργα για αποχέτευσης στον Δήμο Παλλήνης – Γέρακα.

Μέχρι και σήμερα οι περιοχές του Δήμου εξυπηρετούνται από ιδιωτικές εταιρείες συλλογής λυμάτων, τα γνωστά μας «βοθρατζίδικα».

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

Προκύπτει όπως θα δείτε και από την επισυναπτόμενη αλληλογραφία ότι υπάρχουν συγκεκριμένες οδοί οι οποίες δεν έχουν ενταχθεί στο σχέδιο της αποχέτευσης και κινδυνεύουν να μείνουν με «βόθρο».

Ο Δήμος και ο Δήμαρχος παρά τις συνεχείς οχλήσεις δεν απαντούν. Προς τιμήν της η ΕΥΔΑΠ ως εμπλεκόμενος έχει ξεκαθαρίσει την θέση της και αναμένει ενέργειες του Δήμου.

Εμείς ως κάτοικοι ζητάμε το αυτονόητο: να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να ενταχθεί και ο δρόμος μας στο σχέδιο αποχέτευσης. Πληρώνουμε φόρους και δημοτικά τέλη.

Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Μην ξεχνάμε τα πρόστιμα της Ε.Ε. και την ανάπτυξη που ήδη έχει αρχίσει στην Ανατολική Αττική με τις επενδύσεις όπως τις Microsoft, Farad, ELPEN κ.α.”

viber_image_2024-05-30_23-02-28-997

Δείτε τα σχετικά έγγραφα ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: