Καταγγελία: “Με χρέωσαν για ίντερνετ χωρίς να έχω”

Κοινοποίηση:
kinito

Αγανακτισμένος αναγνώστης με την εταιρεία κινητής Nova. Δείτε τι αναφέρει:

“ΠΑΛΙ ΠΡΟΧΘΕΣ Η NOVA ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2 ΕΥΡ, ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ… ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΧΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ (ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…

ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ..

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ…
ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ….”

IMG_20240808_134515

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ!

  2. Θελουνε να γίνουμε και συνδρομητές τα καθίκια στη νοβα. Στειλτε τους στο διαολο μαζι με τα συνδρομητικά τους. Να πανε για φούντο μήπως βαλουν μυαλο. Η πειρατεία τους φταίει μετά, οταν οι ίδιοι συμπεριφέρονται ως απατεώνες.

  3. Το κάνουν εκ συστήματος. Είναι καθαρή απάτη και και κλεψιά. Σου λένε για 2 ευρώ ο άλλος που να τρέχει.Αλλά 2 ευρώ επί εκατοντάδες χιλιάδες απατηθέντες τον μήνα, πόσο κάνει; Οσο για το Ινστιτούτο καταναλωτή χέσε μέσα.

  4. Εγω πηγα σε κατάστημα και έκανα φασαρία και μου επέστρεψαν τα χρήματα, αλλα τι μου λέει οτι δε θα κάνουν το ίδιο και τον επόμενο μηνα. Δε μας προστατεύει τίποτα απο τις αλητείες τους, ως καταναλωτές.

  5. Μπορει να μην ζητησες το ιντερνετ αλλα ισως το σκεφτηκες, οποτε αυτοι εσπευσαν να σε εξυπηρετησουν και με την λογικη τους σε χρεωσαν αμεσως. Ολα στην Ελλαδα τρεχουν με ταχυτητα.

  6. Στην Ε.Ε.Τ.Τ. δουλεύουν πρώην μεγάλοστελέχη από τα 3 κεφάλια της λερναίας ύδρας. Αλλά εσύ περιμένεις να τους ρίξουν πρόστιμα για τις παρανομίες τους. Ποτέ μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

  7. τι κανει και η γνωστη σε ολουσ μας ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων)…
    χαθηκε να ριξει κανενα βαρβατο προστιμο στην εταιρια ,και να τους αναγκασει να επιστρεψουν τα κλεμμενα χρηματα στον κοσμακη ???
    αλητες και κλεφτες χωρις κανενα φραγμο !!!!!!

  8. Ναι το επιβεβαιώνω και εχω κάνει καταγγελία στο Ινστιτούτο καταναλωτή. Είναι αλήτες το εχουν κάνει σύστημα.

Comments are closed.