Καταγγελία αναγνώστη: Η αθλιότητα της SEAJETS

Κοινοποίηση:
αφφσαφαφδα

Ακολουθεί αυτούσια η καταγγελία αναγνώστη μας για την  συγκεκριμένη εταιρεία:

«Θα ήθελα να καταγγείλω τη sea jets που μας υπέβαλε σε μια τεράστια ταλαιπωρία.

Στο δρομολόγιο Σύρος – Πειραιά την Κυριακή 28/07/2024 με το elitejet.

Αφού μας άλλαξαν 3 φορές το δρομολόγιο, μας έδωσαν τελική ώρα αναχώρησης στις 19:55, από τις 17:15, καθυστέρησε και αυτό 35 λεπτά, κάτι που από ότι καταλάβαμε είναι σύνηθες για την εταιρεία αυτή, αφού κανένα δρομολόγιο δεν φεύγει και δεν φτάνει στην ώρα του.

Αφού λοιπόν κατάφερε να έρθει να μας έβαλαν όπως όπως μέσα, να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία κάνει τον έλεγχο εισιτήριων των επιβατών στο γκαράζ, έχουμε μείνει περίπου 500 επιβάτες, μαζί οικογένειες και ηλικιωμένοι, στο γκαράζ ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει  προς Πειραιά.

Το αποκορύφωμα αυτής της αθλιότητας ήταν ότι υπήρχε μια γυναικά με κινητικά προβλήματα που δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το ασανσέρ για τα αμαξίδια γιατί είχαν μπλοκάρει τη ράμπα προς αυτό με αυτοκίνητα, οπότε θεώρησαν σωστό να σηκώσουν τη γυναικά στα χεριά μαζί με το αμαξίδιο και να την ανεβάσουν από τις σκάλες.

Βέβαια, ούτε πάνω μπορούσε να κινηθεί η κυρία γιατί υπήρχαν αποσκευές αναμεσά στους διάδρομους καθισμάτων.

Καμία  αίσθησή ασφάλειας. Και οπωσδήποτε δεν έχει καμία σχέση η τιμή του εισιτήριου με αυτό που προσφέρουν .

Η εν λόγω εταιρεία θα μας επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτήριου, τόσο κοστολογεί την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου».

σαδσασασδα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο κύριος Ηλιόπουλος έχει και οπαδούς κοντά στο 1000000.Μην τον κατηγορείται ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε ψηφους?

  2. Κάναμε μονοήμερη εκδρομή από την Ίο στην Σαντορίνη και πληρώσαμε για μια διαδρομή μισής ώρας περίπου 130 ευρώ πάει και ελα.
    Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα όταν υπάρχουν μονοπώλια και έλλειψη ελέγχου από το κρατος.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  3. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ “ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…. ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΒΛΑ-ΚΟΥΛΗ….ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ??

  4. Η εταιρεία….. κανει αυτές τις αθλιότητες χρόνια τώρα!! Κι όμως πήρε όλο το Αιγαίο!!! Αν δεν έκοβε εισιτήριο….θα βλέπαμε!!!

  5. “”” Καμία αίσθησή ασφάλειας. Και οπωσδήποτε δεν έχει καμία σχέση η τιμή του εισιτήριου με αυτό που προσφέρουν””” αφου τα προβατα της ελλαδιστανικης πλεμπας συνεχιζουν και χρησιμοποιούν τις υπηρεσιες της εταιρειας, ενω ξερουν τα προβληματα και την πολιτικη της εταιρειας……καλα κανει η εταιρεια κ σας συμπεριφερεται ετσι…..

  6. Το καλοκαίρι όπου κ να πας στα πλοία γίνεται της πουτάνα;ς, στ’ αεροδρόμια τα ίδια κ χειρότερα, στα λεωφορεία τα ίδια… που ζεις? Αυτή ρε μ@λ@κ@ είναι η Ελλάδα του 2.0 και της ευρωπαϊκής ανάπτυξης…η SeaJet σε πείραξε?

  7. Σιγά χρυσέ μου πως κάνεις έτσι, πήγαινε με το ελικόπτερο όπως εγώ. Δεν έχεις; Πούλα το κορμί σου. Δεν είναι όλα για όλους όπως λέει κι ο ψηφοφόρος μας από κάτω.

  8. Νεόπλουτε βλάχε, πάνε πάρε το συμβατικό πλοίο κι άσε το ταχύπλοο. Δεν είναι όλα για όλους.

Comments are closed.