Καταγγελία αναγνώστη: “Ντροπή και αίσχος στο ΚΠΙΣΝ”

Κοινοποίηση:
kpisn

Έξαλλος ο αναγνώστης μάς έστειλε την παρακάτω φωτογραφία από “περίπτερο” που φιλοξενείται στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο λόγος ήταν αυτό που γράφει στην ταμπέλα.

“Το Ίδρυμα δεν παρέδωσε στο κράτος αυτό το θαυμάσιο Κέντρο Πολιτισμού για να διαβάζουν τα παιδάκια Cum here (εκσπερμάτισε εδώ)! Ντροπή και αίσχος!” έγραψε.

 

received_155529247439978

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αμερικκλανε αν είσαι εσύ αμερικανός καθυστερημένε γκαγκα γιδοβοσκε που τον έχεις κάνει σφεντόνα εγώ είμαι αστροναύτης.Γκε Γκε; Για να πούμε και κάτι άλλο στην γλώσσα σου εκτός από το “cum”.

  2. Και γιατι παρακαλω σε ελληνοφωνη, απολιτιστη χωρα αντι να γραφουν ελληνικα, γραφουν στα εγγλεζικα;;;; Καταλαβαινουν τα βδελυγματα εγγλεζικα;;; Παραξενο…..κρατος δεν υπαρχει…..τα εγγλεζικα ολοκληρωνουν το καρε!!!!

  3. Τί ακριβώς είναι το περίπτερο και τί ακριβώς σημαίνει η argot έκφραση; Αυτό που επισημαίνει ο Αμερικανός παρακάτω;

  4. Αυτός που έκανε την καταγγελία και δυστυχώς το αναπαράγεται και εσείς, θα πρέπει να βλέπει νύχτα μέρα πορνό και στροβιλίζουν οι οι ξένες λέξεις μέσα στο κεφάλι του…… Το “cum here” σημαίνει “συμπληρώστε εδώ”. Προφανώς θα ενώνουν να συμπληρώσουν π.χ. κάποιο εντυπο. Απλά τυγχάνει να την χρησιμοποιούν σε διάφορες ταινίες σαν “αργκό” έκφραση. Ο αναγνώστης ας κόψει τουλάχιστον την πρωινή για να ξετυφλωθεί λίγο………

    1. Άνοιξε κανα λεξικό, και κόψε τις μπουρδες … το πλουτοκρατικο ίδρυμα πρεσβεύει ότι κ οι ιδρυτές του βλ νιαρχοι. Ξέρουμε πως ζουν αυτοι κ τι τους αρεσει. Το διαφημίζουν αλλωστε. Οι Ελληνες είμαστε πολιτισμένοι έδω χιλιαδεσ Χρόνια κ δεν μας χρειάζονται εκπολιτιστικα ιδρύματα βλάχων κατοίκων εξωτερικου που το παιζουν ευεργετεσ. Αυτή εινια η «γραμμή» τους αποτι φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. Η χυδαιότητα. Μέγιστο λαθος που εχει παει εκεί η εθνική βιβλιοθήκη και η λυρική σκηνή. κάνανε όπερα μέχρι κ την μετριότατη ταινια του φίλου του Σαμάρα της ΝΔ σκηνοθέτη Χαράαμπιδη καθως κ πλήθος άλλες δήθεν προχω μπουρδες. Μόνο οι τρεντι κ οι αμόρφωτοι επισκέπτονται αυτό το μέρος.

    2. Τί λες ρε αγράμματε; Βγήκες αμέσως νά δικαιολογίσεις τά αδικαιολόγητα, καί με ψευδώνυμο Αμερικανός τάχα γνώστης της αγγλικής γλώσσας. Come here έπρεπε να γράφει πανιβλακα και δεν υπάρχει καμμιά αργκό σέ αυτό.
      Το cum στην Αμερική τουλάχιστον, είναι συνηθέστατη λέξη για μικρούς και μεγάλους και σημαίνει εκσπερμάτωση. Δεν συναντάται αυτή η λέξη μόνο στα πορνό από όπου προφανώς εκεί την έμαθες γιδοβοσκε.

    3. Αν είσαι εσύ αμερικανός καθυστερημένε γκαγκα γιδοβοσκε που τον έχεις κάνει σφεντόνα εγώ είμαι αστροναύτης.Γκε Γκε για να πούμε και κάτι άλλο στην γλώσσα σου εκτός από το “cum”.

Comments are closed.