Καταγγελία αναγνώστη: “Cosmotetv, θέλουμε τα λεφτά μας!!!”

Κοινοποίηση:
dimitris-kourmpelis-panathinaikos-podosfairo-25-01-2020

Αναγνώστης του makeleio.gr, ο Γιάννης μας έστειλε μήνυμα απευθυνόμενος στην cosmote και στις συνδρομητικές της υπηρεσίες.

“Χωρίς αθλητικό πρόγραμμα, η Cosmote tv παίρνει τα λεφτά των συνδρομητών της!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Στη Σκανδιναβία, η ΝΕΝΤ GROUP αποζημιώνει τους συνδρομητές, αφού δεν παρέχει υπηρεσίες ζωντανών αθλητικών γεγονότων. Η cosmote tv γιατί μας παίρνει τις συνδρομές; Πότε θα επέμβει εισαγγελέας;” γράφει χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Εδώ η χώρα βουλιάζει ,στην Ιταλία κουβαλάνε τα πτωματα με φορτηγά του στρατού και ο άλλος ο ηλίθιος ζητάει να μη πληρώνει λογαριασμούς στην cosmote γιατί οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη διέκοψαν τα πρωταθλήματα τους….

  2. Για την cosmote γκρινιαζουν,
    για την ΕΡΤ που την πληρωνουν χωρις συνδρομη! μοκο.
    Η ΕΡΤ ειναι το προβλημα και το συστημα απο πισω της,
    την ΕΡΤ να ξεφωνιζετε που προβαλει σαχλαμαρες και τους πληρωνετε χωρις να σας ρωτανε.

  3. Όταν είσαι τόσο χαζούλιακας και πληρώνεις και συνδρομή για να βλέπεις στην τηλεόραση, 22 μαντράχαλους να κυνηγάνε ένα πέτσινο τόπι, καλά να πάθεις!!!

    1. Ρε με τι ασχολούνται μερικά κοθονια που το υποτιθέμενο μυαλό τους είναι κοκοροζουμι

  4. Που να δωσουν και τζαμπα ταινιες στον κοσμο λογω κορονοιου, οπως προτεινε ο υπουργος. Θα βγουνε ολοι και θα γκρινιαζουν.
    Παντως για τα αθλητικα δεν εχει αδικο. Οπως τα συνδριμιτικα ζητανε πισω τα λεφτα τους αν δεν γινουν οι αγωνες απο τις ομαδες, ετσι πρεπει να κανει τωρα και ο κοσμος. Ποσες φορες ξεκινησε το πρωταθλημα μετα απο διακοπη λογω εκβιασμου των συνδρομιτικων?

  5. Ενω εσυ θελεις να μας πεισεις οτι η cosmote πληρωνει κανονικα ολο το προσωπικο της , και δεν τους εχει θεσει σε τουλαχιστον 15ημερη αργια.
    Και μην ξεχνας οτι παρα πολλοι συνδρομητες, δεν θα πληρωθουν αυτο το διαστημα, και τα φεσια σε αυτες τις δευτερογενεις για την ζωη μας υπηρεσιες , θα πανε συννεφο.
    Μια μειωση παγιου ειναι επιβεβλημενη!

  6. 6 μηνες πληρωνα κοσμοτε και δεν εβλεπα τιποτα ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΗΝ ΑΧΩΝΕΣΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΗΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ 450 ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ …………..ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΟΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ………….ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ……………ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ………..ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ 25 ΕΥΡΩ ΜΗΝΕΣ 4 Μ5 ΜΗΝΕΣ………….

    1. Σκάλα σου κάνανε παλιοκαραγκιοζη Δημήτρης,τρακαδορε ξεφτιλισμενε αφού χρωστούσε και δεν πλήρωνες τι νόμιζες ότι έτσι θα σε άφηναν ρε κουτοπόνηρα καραβλαχε;;;άσε τα ψέματα και της κλάψεις και ξηλώσουν τώρα μπαταχτση

  7. Είσαι πολύ βλακας τελικά φίλε μου..η NENT GROUP αποζημιώνει ναι..αλλα μόνο για αν έχει ευθύνη για μη μετάδοση αθλητικών διοργανώσεων..εσυ που ζεις ρε εξωγήινες..σε όλο τον κόσμο αναβλήθηκαν όλες οι διοργανώσεις εσύ χαμπάρι..α ρε Νεοέλληνα κοιμισμένο..μηπως και αν η ΔΕΗ σου κόψει το ρεύμα η άλλος παροχος θα ζητήσεις πάλι τα λεφτά σου από την cosmote?αφού πάλι δε θα βλέπεις cosmote tv

    1. Φιλαράκι αν και δεν μιλάς καλά,δεν κατάλαβες δεν θέλουμε τα λεφτά μας πίσω,τα λεφτά που θα γλιτώσουν αυτοί από τις ρήτρες θέλουμε να μας κάνουν έκπτωση.

Comments are closed.