Καταγγελία για επεισόδια στο Χαλάνδρι: Αναφορές για τραυματία αστυνομικό και σπασμένο περιπολικό

Κοινοποίηση:
ΕΛΑΣ

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στην περιοχή του Χαλανδρίου καθώς σύμφωνα με καταγγελία στον ΣΚΑΙ υπήρξε ένταση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες η ένταση προκλήθηκε στον καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται πίσω από το Νομισματοκοπείο, κλήθηκε η αστυνομία και πάντα σύμφωνα με τις αναφορές στον τηλεοπτικό σταθμό, η ένταση είχε ως συνέπεια ένα σπασμένο περιπολικό και έναν τραυματία αστυνομικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ…ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ!!! ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΛΏΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ!!!ΟΤΙ ΚΛΟΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!

  2. Μην στέλνετε ανθρώπους… αυτά είναι ζώα . Ρομπότ προγραμματισμένο να ξεκαθαρίζει την βρώμα.

  3. Φτάσανε και στο Χαλάνδρι οι τουρκόγυφτοι; Άντε με το καλό και στην Εκάλη!!!

  4. O κύριος υπεύθυνος για αυτά τα χάλια είναι ο δήμαρχος κ. Ρούσσος
    Τον Σεπτέμβριο του 2015 είχαν έρθει πούλμαν να τους πάρουν και να του πάνε σε σπίτια του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο και ο Ρούσσος μπήκε μπροστά και είπε να μην τους αγγίξει κάνεις διότι θα καεί το Χαλάνδρι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ από εκεί και πέρα τι έκανε ο παμπόνηρος δήμαρχος ?
    Πήγε στην περιφέρεια και ζήτησε χρήματα για να τους νοικιάσει σπίτια , η περιφέρεια του είπε οκ αλλά όχι εφ όρου ζωής να πληρώνει τα έξοδα τους ( ενοίκια, ρεύμα , νερό κλπ.) φυσικό ήταν και δεν έφτανε αυτό ο κύριος δήμαρχος αντί να γκρεμίσει τις παράγκες τους τις άφησε και ερχόντουσαν συνέχεια καινούργιοι ( ψηφοφόροι) άσε που οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων ζητάνε τα λεφτά τους από τα καταπατημένα Κανονικά θα πρέπει να κάνουν αγωγές και στον κ. Ρούσσο προσωπικά μια που αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος. Δόξα τον θεό η περιουσία του όλο και μεγαλώνει , φτάνει για να του αποζημιώσει

  5. Ο ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ…..ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ…???ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ…??? ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ….???? ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΠΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΙΛΑΤΕ…???? ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ…!!!

  6. όσο χαιδεύεται τα αυτάκια στους ΡΟΜΑ που είναι ψηφαλάκια αυτά συμβαίνουν συνεχίστε οι πολίτες των περιοχών να ψηφίζετε τέτοιους δημάρχους καλά να πάθετε

    όταν η αστυνομία πάρει την κατάσταση στα χέρια της και τους στείλει να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα τότε θα λυθεί το πρόβλημα

    αλλά καλώς/κακώς αυτή είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι ΡΟΜΑ μια σφαίρα στο κεφάλι και πέταμα στα σκουπίδια καθώς δεν προσφέρουν τίποτα (τουλάχιστον η πλειοψηφία γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις μάλλον είναι θέμα φυλών) οι περισσότεροι είναι απλά τα παράσιτα της κοινωνίας.

Comments are closed.