Καταγγελία για εστιατόριο στα νότια προάστια: Αστακοί τηγανίζονται ζωντανοί (βίντεο)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Στο φως της δημοσιότητας έφερε ένα βίντεο η Πανελλήνια Ομοσπονδία «Νέμεσις» στο οποίο φαίνεται να τηγανίζονται ζωντανοί αστακοί σε ταβέρνα στα νότια προάστια.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στην Κάρπαθο τον Μάιο όπου σε γνωστό εστιατόριο τηγάνιζαν τα ψάρια ζωντανά.

Όπως γράφει στην ανάρτησή της στο Facebook η «Νέμεσις»: «Κοροϊδεύει τον επόμενο ζωντανό αστακό που θα τηγανίσει.

Στέλνει απειλητικά και ειρωνικά βίντεο και τηλεφωνεί απειλώντας όποιον τον σχολιάζει αρνητικά στα βίντεο που ο ίδιος αναρτά».

Σημειώνει δε ότι «πολλές ταβέρνες έχουν σε κοινή θέα ζωντανούς αστακούς μέσα σε πάγο. Η Καθηγήτρια Κτηνιατρικής Ιχθυολογίας, ιχθυοπαθολογίας και Ευζωίας θαλάσσιων ζώων Φωτεινή Αθανασοπούλου εξηγεί στη Νέμεσι, ότι ο πάγος τα καθιστά ανίκανα να κινηθούν, όμως ο πόνος που αισθάνονται μέσα στο πάγο είναι μεγάλος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καλα ρε φλώροι και τα καβούρια τα βραζεις ζωντανά αλλιως θα πάθετε δηλητηρίαση δεν σας τα μάθανε οι γονείς οι παππούδες αυτά; μηπως είστε φλώροι εισαγωγής; αυτο σας πείραξε η ότι βιάζονται παιδάκια και οτι στην Ουκρανία υπάρχει εκτροφείο παιδιών για τις ανωμαλιες σας Αυτό δεν σας πείραξε έτσι….???

  2. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΑΒΕΡΝΙΑΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Μ…ΛΑΚΙΕΣ

  3. Ο εισαγγελέας δεν δουλεύει όμως, ενώ πληρώνεται αδρά.

  4. αν δεν υπήρχαν τα αντισόσιαλ, ώστε να ρουφιανεύει ο καθένας τον …εαυτό του, δεν θα μαθαίναμε ποτέ τίποτα από αυτά

Comments are closed.