Καταγγελία για την φωτιά στον Δήμο Καλυβίων

Κοινοποίηση:
ΚΑΛΥΙΑ

Καταγγελία αναγνώστη που μας ήρθε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

παρακαλω καντε μια ερευνα και ενα αφιερωμα για τον Μπουτση Βασιλη τον αντιδημαρχο Καλυβιων Θορικου οπου εχει ενα Ford Raptor των 60,000 ευρω και το εχει σαν δημοτικο αυτοκινητο , ενω το εχει προσωπικο το αμαξι με την δικαιολογια οτι το εχει για πηγαινει στα βουνα για τις φωτιες…

και πληρωνουμε εμεις οι φορολογουμενοι το αμαξι του κυριου Μπουτση για να κανει βολτες. Γιατι απο ουσια μηδεν! και το ειδαμε και στις φωτια πριν μερικες μερες στα καλυβια. τι προσεφερε;; τιποτα απολυτος.

 

επισης εχει καποια αυτοκινητα ο δημος mitsubishi αγροτικα που εχουν δεξαμενη για να επεμβαινουν σε φωτιες. αυτα τα αμαξια που ηταν στην φωτια στα καλυβια;; πουθενα!! πουθενα η προλυψη! ενω ηξεραν οτι εχει υψηλη θερμοκρασια και πολλα μποφορ, αυτα τα αυτοκινητα θα επρεπε να περιπολουν στο γνωστο σημειο που πιανει φωτια με τον ισχυρο βοριοδυτικο ανεμο στα καλυβια. το σημειο αυτο ειναι στην περιοχη της Πετας. το ξερουν ολοι δηλαδη οτι οταν φυσσαει ισχυρος βοριοδυτικος ανεμος θα βαλουν φωτια στο συγκεκριμενο σημειο ωστε ο ανεμος να την φερει και να καψει το βουνο των Καλυβιων το Πανειο ορος.

δεν μπορει να μην το ηξερε ο κυριος Μπουτσης αυτο οντας κατοικος Καλυβιων και αντιδημαρχος και οπως θελει να παρουσιαζεται μαχιμος με το ford raptor που το πληρωνουν οι δημοτες του..

δεν μπορει να μην το ηξεραν τα ατομα που εχει προσλαβει για την δημοτικη πυρασφαλεια ..

το ξερω εγω και ο καθε απλος δημοτης και δεν το ξεραν αυτοι;;;

 

που ηταν εκεινη την ημερα;; μημπως σε καμια καφετερεια;; μημπως σε καμια ταβερνα;; αντι να περιπολουν στο βουνο που ηταν πολυ ιδιαιτερη μερα οπως ξαναλεω λογο πολυ υψηλης θερμοκρασιας και ισχυρου βοριοδυτικου ανεμου.

 

αρα κυριε Μπουτση αν δεν το κανατε επιτηδες να καει το βουνο στα Καλυβια, τοτε ειστε ανεπαρκης και εσεις και η ομαδα σας που εχετε για την πυρασφαλεια των δημοτων σας και της περιοχης σας. και να επιστρεψετε το raptor απο εκει που το πηρατε και να αφησετε τις βολτες δεξια και αριστερα με τα λεφτα των δημοτων σας και επισης να ερθουν ικανοι ανθρωποι στην πυρασφαλεια του δημου και οχι τα φιλαρακια σας που τα βολεψατε εκει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: