Καταγγελία για το Κέντρο Υγείας Κορωπίου – “Δεν ελέγχεται κανείς από κανέναν”

Κοινοποίηση:
nosokomeio-1-782x440-1

Έχουμε κατανοήσει όλοι πλέον πως το σύστημα υγείας είναι ένα μπάχαλο. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και απο την καταγγελια της αναγνώστριας αναφορικά με το κέντρο Υγείας Κορωπίου.

Διαβάστε:

“Ονομάζομαι Α. Φ. και θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία για το κέντρο υγείας Κορωπίου. Πήγα σήμερα και έκανα κοβιντ τεστ και βγήκα θετική καθώς είχα όλα τα συμπτώματα. Ζήτησα αναρρωτική άδεια διότι εργάζομαι ως καθαρίστρια στο δήμο Μαρκοπούλου και έρχομαι σε επαφή με 100 παιδιά την ημέρα και γιατί δεν μπορούσα να εργαστώ λόγω των συμπτωμάτων κούρασης.

Με εντολή του διευθυντή του κέντρου υγείας κ.Μπέλου με ενημέρωσαν ότι δεν δίνουν αναρρωτικες άδειες στον κορωνοιο και να πάω να εργαστώ κανονικά όπως εργάζονται και αυτοί όταν έχουν κοβιντ!!! Αυτά ήταν τα λόγια του ακριβώς.

Επίσης με οδήγησαν να κάνω εξετάσεις αίματος και ακτινογραφία θώρακος μήπως είναι πιο σοβαρή η κατάσταση και δώσουν αναρρωτική άδεια. Τελικά μου έδωσαν μια μέρα όχι λόγω κοβιντ αλλά λόγω ότι ήμουν 3 ώρες στο κέντρο υγείας και με κούρασαν…
Απίστευτο…
Στο ενδιάμεσο επικοινώνησα με τα κέντρα υγείας Μαρκοπούλου και Καλυβίων και με τον εοδυ και με ενημέρωσαν ότι πρέπει να μείνω σπίτι και θα μου χορηγήσουν αναρρωτική άδεια αν κάνω τεστ σε αυτούς…
Προφανώς το κέντρο υγείας Κορωπίου κάνει ότι θέλει χωρίς να ελέγχεται από κανέναν…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: