Καταγγελία για beach bar στη Χαλκιδική:Απαγόρευσαν σε γονείς να ταΐσουν το παιδί τους με φαγητό τους!

Κοινοποίηση:
μπιτς

Μία σοβαρή καταγγελία έκανε μία μητέρα, σχετικά με ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε beach bar της Χαλκιδικής, καθώς όπως είπε η ίδια, δεν επέτρεψαν να δώσει φαγητό που έφερε μαζί της… στο παιδί της.

Την ώρα που το κίνημα της πετσέτας φουντώνει και στην Χαλκιδική, μία νέα καταγγελία ξεσηκώνει νέο κύμα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα καταγγέλλει beach bar στη Χαλκιδική ότι της απαγόρευσε να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που είχε φέρει μαζί της από το σπίτι και την προέτρεψαν να πάει στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η μητέρα, έφθασε στην παραλία και έκατσε στην ξαπλώστρα. Κατόπιν κατανάλωσε καφέ και φαγητό με την παρέα της στην συγκεκριμένη επιχείρηση όπου έκατσε και χρησιμοποίησε την ξαπλώστρα.

Κατόπιν όμως, η μητέρα ήρθε αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανές συμβάν. Όταν οι υπάλληλοι της επιχείρησης είδαν ότι έβγαλε φαγητό από την τσάντα της για τα παιδιά της, τότε εκείνοι αντέδρασαν άσχημα.

Μάλιστα, αυτό που προτάθηκε ως λύση στην μητέρα ήταν να πάει να ταΐσει το παιδί της στο αυτοκίνητο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. όταν πας σε οργανωμένη παραλία σέβεσαι τους όρους – κανόνες που ακολουθούν την νομοθεσία που λέει πολύ απλά ότι απαγορεύεται η κατανάλωση δικού σου φαγητού και ποτού και επιτρέπεται ότι διαθέτει το κατάστημα αν δεν σου αρέσει πολύ απλά δεν πας σε οργανωμένη παραλία/κατάστημα αλλά πας σε ελεύθερη παραλία με τα απαραίτητα σύνεργα και κάνεις ότι θες.

    Το κατάστημα πάρα πολύ απλά έπρεπε να φωνάξει την αστυνομία και να τους διώξει γιατί αν π.χ. το φαγητό που είχαν για τον οποιοδήποτε λόγο είχε χαλάσει μαντέψτε ποιους θα κατηγορούσανε και ποιοι θα έβρισκαν τον μπελά τους από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές αυτά για κάποιους που το παίζουν παντογνώστες αλλά αμφιβάλλω αν έχουν δουλέψει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον χώρο της εστίασης…

  2. Βρε τσομπάνηδες, όταν πηγαίνετε σε ένα εστατόριο, βγάζετε το τάπερ για να φάτε ?? Το ίδιο πράγμα και στην παραλία !!!! Αν θέλετε να φάτε κεφτεδάκια, να πάτε σε ελεύθερη παραλία και όχι σε οργανωμένη !!!! Βλάχοι !!!!!

  3. Καλά της κάνανε γιατί ήθελε beach bar το κάθε μικρομεσσαίο κατιναριό (όπως είμαι και εγώ άλλωστε) θέλει χλιδή, μαξιλάρες και mai tai στους φοίνικες! Δεν θέλετε να έχετε την δική σας ομπρέλα και καρέκλες, ξαπλώστρες κ.λ.π. να κάνετε τη δουλειά σας ελεύθερα και τζάμπα …. Πολύ καλά σου κάνανε και άλλωστε έχουν δίκιο γιατί όταν είσαι σε μαγαζί εστίασης γιατί μαγαζιά εστίασης είναι τα μπιτσόμπαρα απαγορεύεται η κατανάλωση δικού σου φαγητού και ποτού και πριν καταγγείλεις μλκς να ψάχνεις τι λέει ο νόμος σχετικά. Σαν να πηγαίνεις στην ταβέρνα και να βγάζεις τάπερ!! σαν να πηγαίνεις καφετέρια και να βγάζεις και ένα τοστ από τη τσάντα για τη λιγούρα…. άϊντε ΗΛΙΘΙΕΣ

  4. Εεεεε…….. δεν ταιριαζει στο εκλεπτισμενο, πολιτισμενο, πολυπολιτισμικο και αναβαθμισμενο επιπεδο που εχει ανεβασει ο τακουλας το ελλαδισταν, να βγαζη η αλλη ταπερ με φαγητο στην δημοσια θέα……. χαλαει ολο το αμπιεντε και δεν ταιριαζει και στα χρωματα του μαγαζιου……

  5. Αν θες μωρή φτωχάλα να τρως παστίτσιο στην παραλία και φέρνεις ταπεράκια με χωριάτικες και κεφτεδάκια,να κάθεσαι στην άμμο με την ομπρέλα σου,που την είδατε όλοι πλουτοκρατία και χλιδάτοι νεοραγιάδες με την λιωμένη σαγιονάρα και το μαύρο νύχι στο πόδι.

  6. Βρε δεν πάμε καλά!!Δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι να τρώμε τις σαβούρες των μπιτς μπαρ???και να τις χρυσοπληρώνουμε??Ένα τοστ στο φιλοξένια στην παραλία ΤΟ ΠΛΗΡΏΣΑΜΕ 18 ΕΥΡΏ!!

Comments are closed.