Καταγγελία γκέι οπαδών του Τραμπ: Μπαρ χρεώνει συντηρητικούς παραπάνω λόγω πολιτικών πεποιθήσεων

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15705)

Μια απίστευτη καταγγελία σε μορφή βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου και προκαλώντας σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ομοφυλόφιλο οπαδό του Τραμπ να καταγγέλλει ότι αυτός και η παρέα του έπεσαν θύματα διάκρισης από μπαρ λόγω “συντηρητικών πολιτικών πεποιθήσεων”

 

Ο γκέι τικτόκερ με ψευδώνυμο, “5280basedhomo”, άναψε “φωτιές” στα social media καταγγέλλοντας κατά πόσο “συμπεριληπτικοί” είναι οι Δημοκρατικοί (που εκπροσωπεί η Κάμαλα Χάρις ως υποψήφια για την προεδρία), ξεμπροστιάζοντας μπαρ που χρεώνει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, 14 δολάρια σε όσους είναι συντηρητικοί σε πολιτικές πεποιθήσεις ΜΟΝΟ για την είσοδό τους στο οινοπνευματοποτίων!

“Αυτό είναι διάκριση, ομοφοβία εις βάρος ομοφυλόφιλων που έχουν συντηρητικές πολιτικές ιδέες” είπε και συνέχισε με σαρκαστικό ύφος κατά της επιχείρησης και των σκληροπυρηνικών οπαδών του Δημοκρατικού κόμματος (που εκπροσωπεί η Κάμαλα Χάρις). “Εδώ είναι που είμαστε. Το κλαμπ της συμπεριληπτικότητας και ανοχής και αγάπης και σεβασμού. Αν δεν πας σύμφωνα με το αφήγημά τους, αν δεν συμφωνείς με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, θα ασκήσουν διακρίσεις εις βάρους σου” είπε καθώς δείχνοντας προς το συγκεκριμένο μπαρ.

Τέλος, καλεί τον κόσμο να κατακρίνει τις πρακτικές, τόσο αυτής της επιχείρησης, όσο και όλων όσων εκδηλώνουν τέτοιες συμπεριφορές.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response