Καταγγελία – σοκ στη Θεσσαλονίκη: Την εξέδιδε και την απειλούσε με όπλο για να πάρει τα χρήματα

Κοινοποίηση:
cscs

Έναν εφιάλτη ζούσε μια 36χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, για τρία χρόνια στα χέρια ενός 51χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στην Αστυνομία ένας 51χρονος χρησιμοποιώντας απειλές, ψυχολογική και σωματική βία σε βάρος της, εκμεταλλευόταν την επ’ αμοιβή έκδοσή της σε πελάτες, προσποριζόμενος μέρος των εσόδων της σύμφωνα με το thesstoday.gr .

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα δεν δίσταζε να την απειλεί με όπλο, ενώ παρακρατούσε προσωπικά της έγγραφα.

Σε βάρος του 56χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για εμπορία ανθρώπων, περί όπλων και υπεξαγωγή εγγράφων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. όλες τις μαφιες εδώ τις μάζεψαν. από το 90 με τον μπαστ της μπελλου, δολοφόνο (με το γυάλινο μάτι ) της καθηγήτριας, που πέθανε με καρκίνο μετά την απόλυση της από όλα τα σχολεία. είχε πιάσει το κωλόπαιδο του να αντιγράφει στην χημεία, στο κολλέγιο Αθηνών. Αυτό το καθοικι έφερε όλα τα λύματα της Αλβανίας, τους μαφιόζους ρωσοπόντιους τάχα Έλληνες, αλλά κ. εγκληματίες από ρωσία, γεωργίας καζ.. αν, ουζμπ.., αφρικη. συνέχισαν οι υπόλοιποι. σιμιτηδς, καραμαν-αληδες, μνημόνια, πακι, ιςις συρίας, κ. τώρα όλη η αφρασια. με πολλή άνεση. η σκατοφαρα έχει μπει καλά στην Ελλάδα μας κ. μας έχει ρημάξει. δεν ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ. ΜΌΝΟΝ ΜΕ ΘΑΎΜΑ.

Comments are closed.