Καταγγελία: 2 μήνες χωρίς νερό στο Μαραθώνα – Οργή κατοίκων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
nero

Ακολουθεί η καταγγελία του αναγνώστη μας:

Καλησπέρα κύριε Στέφανε είμαι ένας νέος απεγνωσμένος ο οποίος γλίτωσα από την περιοχή της ανατολικής Αττικής στο μάτι μέσα από της φλόγες δούλευα στην περιοχή και για καλή μου τύχη σώθηκα και έσωσα και πολύ κόσμο.

Λοιπόν βρίσκομαι στην περιοχή παραλία Μαραθώνα όπου και διαμένω έχουμε εδώ και 2 μήνες σοβαρό πρόβλημα με την ύδρευση έχουμε παιδιά μικρά δεν έχουμε νερό καθόλου μόνο 1 ώρα το πρωί 6-7 και άλλη μία ώρα 00:00 με 01:00 το βράδυ ο πατέρας μου κάλεσε τον δήμο και του είπαν λόγο τουρισμού κάνουμε οικονομία και κάτι μαλακίες τα προηγούμενα χρόνια είχαμε περισσότερο κόσμο και τουρισμό ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με το νερό δεν έχουμε να πλυθούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας έχουμε πεθάνει από την ζέστη.

Επίσης όλοι οι κεντρικοί δρόμοι από παραλία Μαραθώνα μέχρι και μέσα στο Μαραθώνα το χωριό είναι οι δρόμοι σκαμμένοι και παρατημένοι δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά αν μας συμβεί και κάτι δεν θα έχουμε από πού να φύγουμε αν θέλετε μπορώ να κάνω μια βόλτα με το αυτοκίνητο να βγάλω και ένα βίντεο το πρωί να σας το στείλω έχω αγανακτήσει θέλω να φύγω από το τόπο που για μια ξένη χώρα δεν μπορώ άλλο πραγματικά επίσης άκουσα από έναν φίλο πως έχουν πάρει 90 εκατομμύρια για αυτά τα έργα τα οποία έχουν απλά σκάψει όλους αυτούς τους δρόμους και τους έχουν παρατήσει έτσι σκαμμένους λες και το κάνουν επίτηδες, δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση πραγματικά αν περάσετε και εσείς ο ίδιος μια μέρα από το χωριό του Μαραθώνα θα δείτε πως όλα μα όλα τα στενά είναι ανοιχτά σκαμμένα και δεν μπορείς να στρίψεις σε καμία κάθοδο και θα συμβεί και κάτι και δεν θα ξέρουμε από πού να φύγουμε όπως έγινε με το ΜΑΤΙ.

Σας παρακαλώ αν έχετε την καλοσύνη κάντε ένα θέμα κάντε κάτι έχουμε αγανακτήσει με τους άχρηστους που μας κυβερνάνε θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να τους ξεφτιλίσετε πραγματικά αν και δεν καταλαβαίνουν και τίποτα ότι μπορείτε περιμένω με ανυπομονησία ένα βίντεο σας να καλείτε στο δήμο νέας Μακρής να δω πραγματικά τι σκαπά θα έχουν να απαντήσουν.

Να είστε καλά κύριε Στέφανε να σας έχει ο Θεός καλά και να θυμάστε για κάποιο λόγο ο θεός σας κράτησε εν ζωή για να ολοκληρώσετε το έργο που κάνετε τόσα χρόνια να είστε πάντα καλά και γερός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Νόμιζα πως ο Ψινάκης, κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του, είχε επιλύσει οριστικά το πρόβλημα. Τί, όχι?

  2. Τα καταφερατε εκει στο Ελλαδισταν. Φτιαξατε τελικα μια φαβελα ολη τη χωρα. Μπραβο σας !!!! Και το παιζετε και Ευρωπαιοι επειδη σας χρεωσαν για παντα και σας αφησαν να γλυψετε με οδοντογλυφιδα απο το γλυκο που τρωνε οι ιδιοι με κουταλες. Οταν βλεπετε μια αλη πολη παθαινετε εγκεφαλικο με τη ρυμοτομια και την ομορφια της αλλα μετα ξαναμπαινετε στο μαντρι και συνεχιζετε το χτισιμο της φαβελας. Οι δρομοι σας μαραναν .Αντε καλα .Καλη σας διασκεδαση.

  3. Μένω και εγώ στη Νέα Μάκρη τα ίδια προβλήματα έχουμε έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα μας από τις λακούβες μήνες ολόκληρους σκαμενα έχω μιλήσει στο Δήμαρχο αδιαφορία μεγάλη.Ολοι παραπονιούνται

  4. Ο νέος Μωυσής που ψηφίζετε θα προσευχηθεί στον Κύριο των Δυνάμεων και θα τον ακούσει και θα βρέξει.

  5. Τα μυρια απο το ταμειο…ανακαμψης φιλε προφανως μασαμπουκα κι αλλα δανεικα στο πετσι του απλου ελληνα πολιτη! Τα λαμογια μασουλανε! Βαλτε και κανα αρκουδισιο σε λειτουργια για να μην πολυιδρωνετε και να βοηθατε και τις….επενδυσεις του golden λαμογιου κ.Στασση!

  6. Να πανε να πεθανουν της διψας τωρα. Οργη να εχουν τη μερα των εκλογων οταν δινουν 80% στα συστημικα κομματα. Τωρα ειναι αργα για δακρυα Στελλα. Καλη σας διασκεδαση .

Comments are closed.