Καταδίκασε τις Πρέσπες το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων! “Μπουμπουλίνα” αντιμετωπίζεται με ασέβεια από τα υπαλληλάκια των νταβάδων

Κοινοποίηση:
diki-prespes

Δικαίωση για τη Μακεδονία απο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Η Κική Κλιαρά απόγονος του Μακεδονoμάχου Καπετάν Τρομάρα προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και δικαιώθηκε!

Προσέξτε πως της συμπεριφέρθηκαν Έλληνες δημοσιογράφοι. Λες και είναι Σκοπιανοί. Την ξεπέταξαν μέσα σε τρία λεπτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ετσι ακριβως, δεν της εδωσαν το δικαιωμα να μιλησει , επρεπε να τους βρισει και να φυγει
    Σιχαμενοι εκφωνητες.

  2. Δεν έχω δει πιο αγενή αντιμετώπιση πολίτη από αυτά τα 2 καθίκια που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι. Την κόβουνε συνέχεια, δεν ολοκληρώνει αυτά που θέλει να πει και δείχνουν καθαρά ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να τελειώσει γρήγορα για να βάλουν τις ατέλειωτες διαφημίσεις με τα φίλτρα νερού και τα σεντόνια. Έχω σταματήσει να βλέπω ΣΚΑΙ γιατί δείχνει 10 λεπτά πρόγραμμα και 15 λεπτά διαφημίσεις. Το πιό ωραίο βέβαια χωρίς να το καταλάβει το είπε η κ. Κλιαρά όταν είπε: “Εγώ καλώ όλες τις συλλογικότητες που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα να δουν κι αυτό το δικαίωμα”. Κυρία μου αν ήσασταν λαθρομετανάστις θα ασχολούνταν οι συλλογικότητες για τα ανθρώπινα δικαιώματα σας, τώρα που είστε Μακεδόνισσα σιγά μην ασχοληθούν. Κυττάξτε μην σας πούνε φασίστρια, ρατσίστρια, χρυσαυγίτισσα, εθνίκι, κλπ.

Comments are closed.