Καταδρομέας «τελειώνει» τους «αξύριστους» της κυβέρνησης: «Κικίλια δεν προλαβαίνεις να ξυριστείς σε ένα από τα 27 σπίτια σου;»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Εμείς προλαβαίναμε, όπως και οι πυροσβέστες, να είμαστε προβλεπόμενοι» ανέφερε σε ανάρτησή του ο αλεξιπτωτιστής
Ο γνωστός influencer και πρώην καταδρομέας αλεξιπτωτιστής, Δημήτρης Σαββίδης, «τσάκισε» με ένα του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το επικοινωνιακό αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη περί «αξύριστων» και «ταλαιπωρημένων» υπουργών και λοιπών κυβερνητικών στελεχών, κάνοντας μερικές έυστοχες παρατηρήσεις στον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Ο Δημήτρης Σαββίδης, υπενθύμισε τη βασική αρχή των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και της Πυροσβεστικής να είναι όλοι «προβλεπόμενοι» κάθε μέρα, παρά την κούραση, δηλαδή ξυρισμένοι και γυαλισμένοι.

«Με όλες αυτές τις ανέσεις και δεν βρήκατε ένα λεπτό να ξυριστείτε; Να είχατε μούσια ανέκαθεν να το καταλάβω, αλλά βλέπω ότι όταν είστε παρών σε λαμπερές εκδηλώσεις, είστε ξυρισμένος-γυαλισμένος. Ε, πώς γίνεται όταν ξεκινάει η περίοδος των πυρκαγιών να μην το κάνετε;»

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ, αυτοί οι ήρωες πυροσβέστες που είναι μακριά από τα σπίτια τους, προλαβαίνουν να βρουν χρόνο να ξυριστούν. Και εσείς, που σύμφωνα με τα αναρτημένα στοιχεία έχετε 27 σπίτια δεν προλαβαίνετε να πάτε σε ένα από αυτά και να ξυριστείτε και να δώσετε το παράδειγμα ως ηγέτης;» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σαββίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και, ρε φίλε καταδρομέα, τη μία φορά που πήρατε για λίγο τον έλεγχο σε μία διαδήλωση και εγκλωβίσατε τους μπατσοπραιτωριανούς της κάθε κυβέρνησης που δέρνουν τον κόσμο, πετούν δακρυγόνα και ίσως έκαψαν την Μαρφίν, τελικά τους δώσατε πίσω την εξουσία χωρίς να ανοίξει μύτη.
    Αρ χίδια καταδρομείς της κυβέρνησης είσαστε. Αν έχετε αρ χίδια κατεβείτε στο δρόμο και στείλτε το σκατογκούβερνο στη φυλακή ή ακόμα καλύτερα στην κρεμάλα, μα έχουν διαπράξει πάμπολλες προδοσίες υπεράνω της εσχάτης.
    Από λόγια, χορτάσαμε!

  2. Από πού τα έκλεψες τα 27 σπίτια ρε λαμόγιο;Τα δούλεψες;Τί μαλάκες σε ψηφίζουν κι εσένα;

  3. Η φωτογραφία αυτή μοιάζει με τις κακόγουστες φάτσες που φωτογραφίζει η Αστυνομία για παραβατική συμπεριφορά. Κι έχει 27 σπίτια; Είναι από κληρονομιά ή τα αγόρασε ο ίδιος; Αν τα αγόρασε ο ίδιος, που βρήκε τόσα χρήματα; Ο μισθός του Βουλευτή ή του Υπουργού δεν είναι τόσο υψηλός για να δίνει την δυνατότητα να έχει αγοράσει ο ίδιος και τα 27 σπίτια. Έχει ελεγχθεί από που προήλθαν τα χρήματα των αγορών, παράλληλα με τα έξοδα διαβίωσης; Τέλος, πόσων ετών είναι και από πότε εκλέγεται Βουλευτής; Real Estate Agent και Ορθοπεδικός και Βουλευτής και Υπουργός. Για να τα προλάβει όλα, δεν ξυρίστικε ο άνθρωπος. Ας τον ελαφρύνει ο Μητσοτάκης, θα πάθει υπερκόπωση ο καϋμένος.

  4. ΜΠραβο κικιλια ,δουλεψετε τους,γιδια ειναι δεν καταλαβαινουν ,οτι εισαι πατριωτης ,και σε ενδιαφερει μονο η πατριδα,μη στενοχωριεσαι,ξεχνανε θα σε ξαναψηφισουν γιδια ειναι

  5. Η πλάκα είναι που ο Κικίλιας δεν βρίσκει χρόνο να ξυριστεί αλλά βρίσκει χρόνο να βάψει τα μαλλιά του. Το μαλλί βαμμένο μαύρο κατράμι.

  6. Ρε γελοίε Κικιλια τι επικοινωνίολογους έχεις που σε μπαταρανε σε όλες τις κληδωσεις πάνω από τα ρουχα?

  7. Γιατί αγαπητέ Δημήτρη να μην διατηρούν ταχυδρομική ατέλεια? Πως θα στείλουν τα email μαλλον τα δικά τους χρεώνονται. Αλλά ούτε το ΚΚΕ ούτε ο ΣΎΡΙΖΑ κάνει λογο να κοπούν, βλέπεις τους βολευουν. Τα παντελονιαζουν λοιπόν γιατί εκει βλέπεις παύουν να είναι ταξίκοι εχθροί.

  8. Αγαπητε Σαββιδη εισαι απο τους ελαχιστους Ελληνες που ζουν εντος των συνορων του νεο-Ελλαδισταν γιατι οι ελευθεροι Ελληνες και ας πουμε Ελληνες δεν βρισκομαστε ουτε καν στο Ευρωπαισταν. Βρισκομαστε οσο μακρια γινεται και φυσικα δεν εχουμε και καμια διαθεση να επιστρεψουμε ουτε για βολτα. Σου παραθετω μερικους αληθινους Ελληνες που εκδιχτηκαν απο τους πολιτικους τοτε .
    1) ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Στα 500 π.χ. 80 ετών, στην εξορία από πείνα. Και αλλοι πολλοι
    2) ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στα 489 π.χ. 65 ετών, στην εξορία.
    3) ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ: Στα 468 π.χ. 72 ετών, στην εξορία.
    4) ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Στα 461 π.χ. 66 ετών, στην εξορία.
    5) ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Στα 456 π.χ. 69 ετών, στην εξορία.
    6) ΠΕΡΙΚΛΗΣ: Στα 429 π.χ. 66 ετών, στη φυλακή.
    7) ΦΕΙΔΙΑΣ: Στα 429 π.χ. 66 ετών, στη φυλακή.
    8) ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ: Στα 428 π.χ. 72 ετών, στην εξορία.
    9) ΗΡΩΔΟΤΟΣ: Στα 426 π.χ. 59 ετών, στην εξορία.
    10) ΙΚΤΙΝΟΣ: Στα 420 π.χ. στην εξορία.
    11) ΣΟΦΟΚΛΗΣ: Στα 406 π.χ. 74 ετών, στην εξορία.
    12) ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ: Στα 406 π.χ. 74 ετών, στην εξορία.
    13) ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ: Στα 404 π.χ. 48 ετών, στην εξορία.
    14) ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Στα 399 π.χ. 71 ετών, ήπιε κώνειο.
    15) ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ: Στα 396 π.χ. 64 ετών, στην εξορία.
    16) ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ: Στα 385 π.χ. 61 ετών, στην εξορία.
    17) ΠΛΑΤΩΝ: Στα 374 π.χ. 80 ετών, στην εξορία.
    18) ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ: Στα 388 π.χ. 99 ετών, στην εξορία.
    19) ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Στα 322 π.χ. 62 ετών, δηλητηριάστηκε.
    Αναξαγορας, Πρωταγορας,Φειδιας, Παυσανιας κλπ

    1. ….και μετά ήρθαν οι χριστιανοί και έφτιαξαν όλα….

      1. Ακριβως μολις μας εσκισαν οι Ρωμαιοι αυτοκρατορες ηρθαν οι Βυζαντινοι αυτοκρατορες που προοωθησαν την θρησκεια των φτωχων ( την Ιουδαικη) και αγραμματων τοτε για να μπορεσουν να συνεχισουν να διοικουν χωρις προβληματα αφου οι ιδιοι δεν μπορουσαν να τα λυσουν.Παντα για την πεινα και τη δυστοιχια. Μπορουσε ομως ο γιος του Θεου και η μανα του. Με την προσμονη οτι θα σωσεις τη ψυχη σου και οι Μουσουλμανοι θα φανε και θα πηδανε παρθενες στηθηκαν 2 τεραστιες εμπορικες επιχειρησεις. Το θεμα ειναι οτι δε βοηθαει κανεις να λυσεις κατι σε αυτη τη ζωη . Απο τη πολυ αγαπη του Θεου προς τον ανθρωπο δε σταματησαν ποτε οι πολεμοι,οι σεισμοι,οι καταστροφες καθε ειδους οπο τσουναμι ηφαιστεια,πλυμμηρες κλπ κλπ Και επειδη ο Θεος μας δοκιμαζει και ξεκληριζει οικογενειες κανεις δεν αναρωτιεται πως μας δοκιμαζει. Και η μπουρδολογια της εκκλησιας συνεχιζεται και αυτοι πλουτιζουν μαζι με τους βασιλεις και τους πολιτικους που ειναι οι συχρονοι αυτοκρατορες. Καλη διασκεδαση λοιπον.Ο Θεος να σας βοηθησει.

  9. Ε οχι ειναι και τραυματισμενος ο….συναδερφος χωρις να…εχει προσωπο κατα τη ρουφορεκλαμα!

Comments are closed.