Κατακραυγή των αναγνωστών μας για τον Κούλη: “200 χρόνια μετά την Επανάσταση η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να παραδώσει το Αιγαίο”

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να παραχωρήσει τη μισή Ελλάδα στην Τουρκία και οι πατριώτες αναγνώστες μας έχουν βγει από…τα ρούχα τους.

Διαβάστε το μήνυμα που μας έστειλε ένας εξ αυτών:

“Ειναι δυνατον ενας Ελληνας πρωθυπουργός να δηλωνει οτι θα προβεί σε εθνικες υποχωρήσεις και να μην παρεμβαινει ο Εισαγγελεας; να μην εχει ξεσηκωθεί η ΚΟ της ΝΔ και ολος ο πολιτικός και ακαδημαικός κόσμος; να μην εχει ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός;

Ζούμε τις πιο θλιβερές στιγμές της ελληνικής ιστορίας. 200 χρονια μετά την Επανάσταση η ελληνική κυβερνηση ειναι ετοιμη να παραδοσει την αυτόχθονη ελληνική γη του Αιγαιου στους νομαδες της Κεντρικής Ασίας που παριστάνουν τους αυτόχθονους της Ανατολίας και δεν κουνιεται φυλλο. Ειναι δυνατον τα πατριωτικά κόμματα να βγαζουν χλιαρες ανακοινωσεις και να μη ζητούν την πλήρη εφαρμογή της Σύμβασης για το Δικαιο της Θαλασσας παρά το τουρκικό casus belli;

Η Τουρκία έχει δικαιωμα να διαπραγματευτεί μόνο την ΑΟΖ αναμεσα στις τουρκικές ακτές και τις παρακειμενες ακτές των ελληνικών νησιών που βρισκονται απεναντι ακριβώς από την δυτική Τουρκία. Ας σταματήσουν να επαναλαμβανουν τα πατριωτικά κόμματα αυτή την ανοησία με την υφαλοκρηπίδα. Και επιτελους ας πουν την αληθεια στον λαό πως μονο αν αντιμετωπίσουμε την ενδεχομενη τουρκική επιθεση θα μπορεσουμε να επιβαλλουμε την ισχύ μας και να εφαρμόσουμε στο 100% τη Συμβαση και τη Συνθηκη της Λωζανης”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τιποτα δε θα παραδωσει, αυτα τα λετε μονο εσεις οι χουνταιοι μεταξυ σας, που θαυμαζετε κιολας τον ερντοκλαν

  2. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ

Comments are closed.