Καταπέλτης ο Κωνσταντίνος Φλώρος: “Ντροπή οι δηλώσεις για τα Τέμπη – Αλαζόνας ο Βορίδης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
floros__4_

Τοποθέτηση καταπέλτης του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το ΕΓΚΛΗΜΑ των ΤΕΜΠΩΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πράγματι δεν ενδιαφέρονται οι κυβερνώντες για το ατύχημα. Ούτε θα τους κυνηγήσει κάποια «ελληνική δικαιοσύνη». Ούτε και οι κομματικοί θα βγάλουν κανένα αξιόλογο πόρισμα στη βουλή.

  2. Μπράβο στο βουλευτή. Ίσως μία χαραμάδα φωτός μέσα στο γενικό σκοτάδι της βουλής και των λοιπών βουλευτών, τύπου Άδωνη που περιυβρίζουν τους νεκρούς με τις αισχρές δηλώσεις τους!
    Aκούτε κ. βουλευτές δεν μιλάμε αισχρά για τα παιδιά των άλλων που είχαν την ατυχία να σας εμπιστευτούν και να απωλέσουν τα νιάτα τους τόσο ξαφνικά και σεβόμαστε τους γονείς τους που με θυσίες τα μεγάλωσαν και τα αποχωρίστηκαν εξαιτίας σας τιποτένια ανθρωπάκια.

  3. Παλεύει ενάντια σε ολόκληρο το ανθελληνικό σύστημα ο Φλώρος. Δεν μασάει όπως και ο Ηλίας την ώρα που ο Στίγκας τα βρήκε με τη νδούλα. Γερά πατριώτες, ξυπνάτε συνειδήσεις και η λευτεριά πλησιάζει αφού όλοι θα καταλάβουν τις μίζες που παίρνει το ανθελληνικό φιλοτουρκικό τόξο γεμίζοντας τη χώρα μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Comments are closed.