Καταστρέφουν το Μαίναλον – Η ΔΕΔΔΗΕ κόβει δέντρα για να βάλει κολώνες; (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα

Μια “τρομακτική” καταγγελία λάβαμε σήμερα, που αφορά σε έναν από τους πνεύμονες πρασίνου της χώρας μας. Σύμφωνα με αυτή, ο ΔΕΔΔΗΕ κόβει δέντρα από το δάσος στο Μαίναλο προκειμένου  να κάνει… έργα!

«ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΜΩΡΕ ?????? ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΥΤΙΝΑΣ ????? ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ???????» αναρωτιέται η αναγνώστρια που μάς έκανε την καταγγελία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αντίστοιχα και στον νομό Ροδόπης πυλώνες σαν τα μανιτάρια…

  2. Εγκληματούν σε όλα τα βουνά της Πελοποννήσου, παντού, έχουν ξεφυτρώσει τεράστιοι πυλώνες της ΔΕΗ, καταστρέφοντας τοπία ξεχωριστής ομορφιάς, τα παίρνουν οι τοπικοί παράγοντες από τους “επενδυτές” και ρημάζουν δάση, ξεραίνουν τα λιγοστά ποτάμια, δημιουργώντας υδροηλεκτρικούς σταθμούς, όλα για την τσέπη τους, και αφήνουν πίσω τους απελπισία στους κτηνοτρόφους, στους αγρότες, στους μικρούς παραγωγούς, εξαφανίζουν πανίδα, χλωρίδα, τουριστικά καταλύματα, πρέπει οι κάτοικοι να αντιδρούν, να μάχονται, και να αντιστέκονται.
    Το Μαίναλο είναι ένα πανέμορφο βουνό, όπως επίσης και ο Χελμός, που τον καταστρέφουν με τα
    Φεστιβάλ που διοργανώνουν, τον Αροάνιο ποταμό που θέλουν να κλέψουν τα νερά του, για να γεμίσουν τις τσέπες τους, τον Λάδωνα με τα river parties, που παράνομα στήνουν για να αισχροκερδούν δυο τρεις, χωρίς άδεια, χωρίς έκδοση αποδείξεων, και χωρίς καμμία ασφάλεια για τους παρευρισκόμενους!!! Η ανάπτυξη του Μητσοτάκη, μια Ελλάδα παραδομένη στους άρπαγες, στους διεφθαρμένους!!

  3. Θα βάλει δέντρα από φενιζολ ο Κουλης μην ανησυχείτε.

  4. μάλλον θέλει να βάλει ανεμογεννήτριες ο περιστέρης, ο πεθερός της καμόραςΝΔ ! 🤮🤮

  5. Εκεινο το λαμογιο ο πρόεδρος της Ελάτης κάνει όλη τη ζημιά….και όλα στη ζούλα…..αλλά δεν έχουμε κράτος να τον κλείσουν μέσα το λαμογιο….

  6. Πως αλλιώς θα γίνουν οι υποδομές για να συνδεθούν οι ανεμογεννήτριες ρε ΜΑΚΕΛΕΙΟ; Πως θα καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή;

Comments are closed.