Κατερίνα Καινούργιου: Οι φωτογραφίες με μαγιό από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Κοινοποίηση:
Κατερίνα Καινούργιου

Μετά το φινάλε μια δύσκολης τηλεοπτικής σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στο Αιγαίο, ενώ έχει επισκεφτεί τόσο τη Μύκονο όσο και την Αντίπαρο.
 Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και χθες το βράδυ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μερικές φωτογραφίες της με μαγιό, ενώ παράλληλα μας ευχήθηκε «καλό μηνά».
 «Μου χρωστάς …έναν Αύγουστο. Ο Αύγουστος είναι θαύμα από μόνος του…σκέτη μαγεία, μια ατελείωτη γιορτή… Μας κλείνει το μάτι και μας περιμένει. Κάντε τον λοιπόν να αξίζει… Καλό μήνα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι ποιητικός οίστρος! Ανατρίχιασα σύγκορμη. Διαβάζετε προφανώς ποίηση μανδάμ τον ελευθερο πολύτιμο χρόνο σας; Μου θυμίζετε Μαρία Πολυδούρη σε συναίσθημα.

  2. ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ.

  3. Σε 10 χρόνια, όλα τα αισθητικά μερεμέτια έχουν καταρεύσει θα αλλοιώσουν χαρακτηριστικά αυτό το πρόσωπο. Κρίμα στην κοπέλα. Ματαιοδοξία γαρ.

    1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΣ. ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΑΡΑ ΕΥΓΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.

  4. Ειναι όμορφη, ευγενική και ποτέ δεν προσβάλει κανέναν στην εκπομπή της. Απλώς σας αρέσουν το κακοήθη σχόλια. Βρείτε κάτι άλλο να κάνετε και εάν δεν σας αρέσει η συγκεκριμένη μη ξαναδείτε την εκπομπή της. Ντροπή σας!!!

  5. Πατσαβούρα από πλαστικό δεν έχω ξαναδεί.

Comments are closed.