Κατερίνα Στεφανίδη: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάθε 4 χρόνια, το ΝΒΑ κάθε χρόνο, πώς γίνεται ο Τεντόγλου να μη βγήκε αθλητής της χρονιάς;»

Κοινοποίηση:
stafanidi-0

H «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, εξέφρασε μέσω αναρτήσεων στο Twitter την απορία της σχετικά με την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ, που ανέδειξε κορυφαίο Έλληνα αθλητή της χρονιάς τον Γιάννη Αντετόκουνμπο κι όχι τον Μίλτο Τεντόγλου.


«Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» αναρωτήθηκε σε tweet ου έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη αναφορικά με την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ που κατέταξε τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, πάνω από τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με την τοποθέτησή της, εξηγώντας σε δεύτερη ανάρτηση πως «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο Τέντογλου είναι άτυχος που γεννήθηκε απο Έλληνες και λευκούς γονείς.

  2. Περίμενες κάτι άλλο καλή μου κοπέλα; Απροκάλυπτα πλέον προωθούν και πριμοδοτούν κάθε τι μη Ελληνικό…Στον συγκεκριμένο Νιγηριανό γίνεται μια ολοφάνερη και σκανδαλώδης υπερπροβολή…Και βέβαια, με κάθε ευκαιρία αναφέρεται και τονίζεται εμμονικά η ”Ελληνική” του ιδιότητα… Καλά κάνουν, αφού δεν αντιδρούμε καταλλήλως…

  3. Καλά τα λέει η κοπέλα, απόλυτο δίκιο έχει.
    Έχουμε φτάσει οργανισμοί όπως ο ΠΣΑΤ να είναι ρατσιστές ενάντια στους Έλληνες. Αλλά με τέτοιους υπαλλήλους που εκλέγουμε, τα ίδια σκατά.

  4. Ο κύριος Αντετοκούνπο, ο μελλοντικός πρόεδρος της δημοκρατίας μας. Εύγε στην Στεφανίδου που και ξέρει με ποιούς τα βάζει και έχει το θάρρος της γνώμης. Βέβαια και αυτή τα έχει πηδήξει όλα, δεν μπορούν να την αγγίξουν εκεί που βρίσκεται, στα 4,91m εις ύψος…

Comments are closed.