«Κατοστάρα» με μπάσκετ από … άλλον πλανήτη για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Άρη! (102-72)

Κοινοποίηση:
Ολυμπιακός - Άρης 102-72

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε όπως τον ονειρεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση από την έναρξη της σεζόν και σάρωσαν με σκορ 102-72 τον Άρη στο ΣΕΦ, δείχνοντας πολύ βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και απέκτησαν τόνους αυτοπεποίθησης ενόψει της επερχόμενης διαβολοβδομάδας με Αρμάνι και Αναντολού Εφέες.

Από το πρώτο δεκάλεπτο, οι Πειραιώτες έδειξαν πως δεν είχαν καμία διάθεση να αφήσουν περιθώρια στους «κίτρινους». Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έκλεισε την πρώτη περίοδο με το υπέρ του 35-12, ενώ μέχρι το ημίχρονο το σκορ είχε φτάσει στο 57-31. Από εκεί και πέρα, η συνέχεια ήταν «διαδικαστική», με τον Μπαρτζώκα να μοιράζει τον χρόνο σε όλους τους παίκτες του, εκτός από τον Φίλιπ Πετρούσεφ, που ξεκουράστηκε λόγω της ίωσης που αντιμετώπισε.
Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν με 23 πόντους ο Μόουζες Ράιτ, ενώ 22 πόντους μέτρησε ο Σάσα Βεζένκοφ. Εξαιρετικός στο πρώτο του «γεμάτο» παιχνίδι ο Μουσταφά Φαλ, που ξεκίνησε ως βασικός και μέτρησε 9 πόντους (4/4 εντός πεδιάς), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, κυρίως όμως «ξεκλείδωσε» επιθετικά τον Ολυμπιακό. 11 πόντοι για τον Εβάν Φουρνιέ και 10 για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Από τον Άρη, ξεχώρισε ο Λάντερς Νόλεϊ με 21 πόντους, ενώ 17 πόντους και 6 ασίστ είχε ο Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response