Κατρούγκαλος για “μετανάστες” με κορωνοϊό: Διαρροές του υπουργείου Άμυνας για «βιολογικό πόλεμο»

Κοινοποίηση:
1

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε για μπαράζ διαρροών ΥΠΑΜ για βιολογικό πόλεμο με «μολυσμένους μετανάστες».

«Ο αρμόδιος Υπουργός δεν επιβεβαιώνει, λέει οτι εξετάζει τα δημοσιεύματα. Απαράδεκτη η διγλωσσία. Η κυβέρνηση πρέπει να τοποθετηθεί υπεύθυνα και να σταματήσει τα fakenews ορμπανικού τύπου», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο, η Τουρκία έχει συνεπή αναθεωρητική πολιτική που εκφράζεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα.

«Δεν πρέπει να τοποθετούμαστε αμυντικά απέναντι στις κινήσεις της Άγκυρας αλλά να έχουμε μια συγκροτημένη στρατηγική που να θέτουμε την Τουρκία ενώπιον των ευθυνών της αναδεικνύοντας τη διάσταση του ζητήματος ως ευρωτουρκικό ζήτημα και ζητώντας από τους εταίρους όχι μόνο δηλώσεις ηθικής συμπαράστασης αλλά να θέσουν κόκκινες γραμμές με κυρώσεις στην Τουρκία» τόνισε και πρόσθεσε πως έπρεπε ήδη να έχουμε ζητήσει στη Σύνοδο Κορυφής να πάρει θέση η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η Βλακεια που τους δερνει ολοι οι αριστεροι είναι στην κοσμαρα τους ,τι περιμενουν για να συνελθουν αυτοι; όταν αρχιζουν να τους σφαζουν τα ταξικα αδελφια τους θα καταλαβουν ποσο ηλιθιοι είναι;

  2. εισαι τελειωμενος και δεν το ξερεις…προδοσατε την Μακεδονια καθικια και το τελος σου θα ειναι αναλογο…

  3. ΕΣΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΠΙΟΝΙ. …ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ?.εσυ και οι. προδοτες. Συριζαιοι δεν καλουσατε αυτους τους αγραμματους ισλαμιστες φονιαδες στην πατριδαμου? Τωρα τι βγαινεις να πεις ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ…ΜΑΣ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΘΔΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ?.??ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΑΊΝΤΕ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ…ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ

  4. Όταν σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει τότε δικαιολογημένα τις βιολογικές βόμβες του Ερντογάν τις αντιλαμβάνεται ως διαρροές και ζητά εξηγήσεις από την ελληνική κυβέρνηση.

Comments are closed.