Καύσωνας «Κλέων»: Έδειξε 104 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία πάνω σε μηχανάκι στην Ομόνοια

Κοινοποίηση:
omonoia

Το Up Stories σε συνεργασία με το meteo του Eθνικού ASστεροσκοπείου Αθηνών και την τεχνολογική υποστήριξη του Drone House κατέγραψε αδιανόητες θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ο «φλεγόμενος» οδηγός μηχανής στην Πλατεία Ομονοίας με το όχημα του να παρουσιάζει θερμοκρασία 104 βαθμών Κελσίου, ενώ η μέση θερμοκρασία οδοστρώματος παρέμεινε στους 60° κατά μέσο όρο για σχεδόν 8 ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας.

Στα φυλάκια των τσολιάδων της Προεδρικής Φρουράς η θερμοκρασία άγγιξε τους 70 βαθμούς.

Αντίθετα, σε σημεία όπου υπήρχαν δέντρα, συντριβάνια ή πισίνες δημιουργούταν μικροκλίμα το οποίο αυτόματα έριχνε τη θερμοκρασία περίπου 15 βαθμούς κάτω από τον μέσο όρο της ημέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Προφανος η κάμερα είδε τον κινητήρα απο το μηχανάκι και έπιασε 104 βαθμούς..

  2. Ειναι το λιγοτερο χαζοι αυτοι που πιστευουν οτι η θερμοκρασια στον γυρω χωρο εφτασε τους 104, απλα το “οργανο” που μετρησε τη θερμοκρασια επιασε τον κινητηρα απο το μηχανακι που λογικο ειναι αυτες ημερες και κατω απο τετοια ζεστη και κινηση να ειναι αυξημενη. Και 120 βαθμους μπορει να πιασει αν ζοριστει λιγο, ο κινητηρας οχι ο γυρω χωρος!!

  3. Δηλαδή στη Σαχάρα εχθές είχε 370 βαθμούς; Το ξέρετε ότι η μαλακίες που γράφονται σπάνε τα τζάμια για να αερίζεται ο χώρος των ηλίθιων δημοσιογράφων;

  4. Μαλλον θελει ρυθμιση το κοντερ που γραφει τετοια νουμερα

  5. Ας μετρήσουν την θερμοκρασία στα μοντέρνα αλουμινένια κουφώματα με τα διπλά τζάμια που έχουν γεμίσει τα κτήρια για θερμομόνωση και ηχομόνωση και τα ξαναλέμε ! Όλη η θερμότητα μέσα στους χώρους ! Επιστήμη λέμε !

  6. Ο Αινσταιν ειχε σοφα πει πως η μαλ@κια των ανθρωπων ειναι απειρη Ρε καραγκιοζηδες στους 100* βραζει κι’αεροποιειται το νερο κι.ο ανθρωπος ειναι 70%νερο στους 104* θα ειχε εξαυλωθει

Comments are closed.