Κεραμέως: «Είμαι υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών»

Κοινοποίηση:
kerameos_niki

Υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μείζον ζήτημα ανθρώπινων δικαιωμάτων.

«Καταλαβαίνω απολύτως τις επιφυλάξεις, δεν τις συμμερίζομαι, τις κατανοώ όμως πλήρως. Από την άλλη, πρέπει κανείς να σκεφτεί ότι είναι μία κοινωνική πραγματικότητα και ζήτημα των δικαιωμάτων των παιδιών», είπε στο Mega.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Ν.Κεραμέως έχει αρκετά καλές σχέσεις με την Εκκλησία, ενώ είναι και η πρώην υπουργός Παιδείας.

Επίσης, αναφερόμενη στην επιστολική ψήφο για τις ευρωεκλογές ανέφερε πως είναι ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα. «Είναι ένα μέτρο που στοχεύει να αυξήσει τη συμμετοχή, ένα κίνητρο για να διευκολύνουμε την άσκηση του δικαιώματος ψήφου, αλλά αφορά και Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και Έλληνες εντός της επικράτειας» τόνισε. Όπως σημείωσε η υπουργός Εσωτερικών, στην παρούσα φάση η επιστολική ψήφος θα αφορά αποκλειστικά τις ευρωεκλογές και τα δημοψηφίσματα.

Στη συνέχεια, αναφορικά με την αύξηση των αποδοχών των μάνατζερ των νοσοκομείων, δήλωσε πως αυτό εντάσσεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης ως προς τον τρόπο επιλογής των διοικητών των νοσοκομείων.

«Πλέον, απαιτείται πτυχίο σε συνάφεια, εργασιακή εμπειρία σε συνάφεια με τη θέση, καλή γνώση ξένης γλώσσας, οριζοντίως οι υποψήφιοι περνούν από τεστ δεξιοτήτων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε πριν από ένα μήνα πως οι διοικητές των νοσοκομείων ανεβαίνουν σε επίπεδο αποδοχών γενικού γραμματέα» εξήγησε και συμπλήρωσε ότι «οι γιατροί εισέπραξαν αύξηση αποδοχών ήδη από πέρυσι. Γίνεται συστηματική προσπάθεια να αυξηθούν οι αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων και η πρώτη κατηγορία ήταν οι γιατροί».

Παράλληλα, στόχος της κυβέρνησης, όπως σημείωσε η Νίκη Κεραμέως, είναι όσο αυξάνεται ο ρυθμός ανάπτυξης της χώρας να δημιουργείται δημοσιονομικός χώρος ώστε να αυξηθούν οι μισθοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. «Προσπαθούμε να είμαι όλο και πιο ελκυστικοί με μέτρα, όπως στοχοιεσία, αξιολόγηση, μπόνους παραγωγικότητας. Όσο καλύτερος είναι ένας υπάλληλος τόσο καλύτερα αμοίβεται. Δημιουργεί κίνητρα που υπάρχουν και στο δημόσιο, ώστε να ωθήσουμε τους εξαιρετικούς δημόσιους υπαλλήλους που έχουμε να γίνονται καλύτεροι», είπε.

Τέλος, μετά τις καταγγελίες για σχολείο του Βόλου, με τους γονείς των μαθητών να κάνουν λόγο για περιστατικά bullying στα παιδιά τους και να καταγγέλλουν πως η διεύθυνση του σχολείου δεν αντιμετώπισε ως έπρεπε τις υποθέσεις αυτές, η Νίκη Κεραμέως, η οποία διετέλεσε υπουργός Παιδείας, ανέφερε πως η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών προχωράει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. Ο/Η Ο ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΒΙΟΣ ΟΥΤΟΣ ΟΥ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ λέει:

    Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, έως ότου να πατώσουμε και να αρχίσει η άνοδος.

  2. Κατά τα άλλα, ο Κασιδιάρης μας πείραξε, νούμερα!

  3. Ένα μεγάλο ποσοστό εκείνων την βρίζουν, στις εκλογές ψήφισαν νέα δημοκρατία, ενώ ένα εξίσου μεγάλο ποσοστό, ψήφισε τα άλλα κόμματα που υποστηρίζουν τα παντρολογήματα με ψωλιάρες νύφες και γαμπρούς με κόλπους.
    Τα χρωμοσώματα και η βιολογία που διδαχθήκαμε, φέρουν ναζιστική ιδεολογία…

  4. Ποιά κοινωνία στόν κόσμο ακολουθεί αυτά που λέτε καί στηρίζετε έχει προοδεύσει καί ποιός πολιτισμός παγκοσμίως;
    Γιά νά πάρετε [ίσως] κάποιο μερίδιο ψήφων από τό ανώμαλο τμήμα τού πληθυσμού που έβγαλε έναν κασσελάκη καταπατάτε θεμελιώδεις φυσικές διαδικασίες καί τά δικαιώματα τών ίδιων τών παιδιών που αδυνατούν νά σάς τρίψουν στήν μούρη τήν αισχρότητα τών αντιλήψεών σας;
    Είστε μάνα εσείς ή πατέρας τών παιδιών που έχετε; Μάλλον δέν τό έχετε αποφασίσει, ή νομίζετε οτι είστε κι απ’ τά δύο.Ψυχίατρος σάς έχει δεί τελευταία;

  5. Να υιοθετήσεις δύο, ομοφυλοφιλους τότε.

  6. Εχει παιδια αραγε αυτη η βρωμα; Αν ναι να δωσει ενα για υιοθεσια σε φιλους της λοατκι οι οποιοι συναναστρεφονται την σαρα και την μαρα.Περαν την κατασταση λυπαμαι αληθινα για τα ορφανα ελληνοπουλα και τα ασυνοδευτα του εξωτερικου που γινονται βορα στους ανωμαλους.

  7. Τα δικα σου παιδια θα τα αφηνες ενα απογευμα με δυο πουστηδες;

  8. σοβαροτατο θεμα για την ψυχικη υγεια των ΠΑΙΔΙΩΝ. δεν εχουμε γνωμη απο τους ψυχολογους.

  9. Φατε κολοφατσα ρεπτιλιομε κροκοδηλισια δοντια ρεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυσσσσττττ καριολα σατανιστρια

  10. δεν υπαρχουν ορια μου φαινεται στην υποκρισια. τα ανθρωπινα δικαιωματα των ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ερμαια στις ανοησιες των ενηλικων, τα βλεπει κανεις, ενδιαφερεται κανεις η οχι????.ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ο εγκεφαλος και η ψυχη των μικρων παιδιων θα υποφερουν για χαρη των ιστερικων ενηλικων διαφοροτετοιων???. ανεπανορθωτα ψυχικα τραυματα για τα μικρα παιδια. ΑΙΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

  11. να παντεψουμε και τον σαμαρα τον αδωνη τον πλευρη και μετα να βγεις να κανεις δηλωσεις σε ποιους τα πουλας αυτα στους νεωδημοκρατες ψηφοφορους

  12. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΘΥΛΗΚΕ ΖΑΦΕΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!! ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ????

  13. Μην τσιμπατε με οσα δηλωσε η μις μπιλντερμπεργκ.φυσικα και δεν πιστευει κατα βαθος οσα ειπε.φυσικα και δεν γουσταρει ουτε τους ανωμαλους π@στηδ#ς,ουτε και υποστηριζει τον γαμο μεταξυ τους.φυσικα αλλα πιστευει μεσα της και επιθυμει για την προσωπικη της ζωη και τα παιδια της και αλλα δηλωνει.ειναι τετραπερατη και πανεξυπνη.τα ματια της πετανε σπιθες.απλα το μονο της μεγαλο προβλημα ειναι οτι ειναι μεγαλη νεοταξιτρια και υπηρετρια του σιωνισμου και του ισραηλ και προωθει την νεοταξιτικη εωσφορικη αντζεντα.φυσικα και δεν θελει τα παιδια της ανωμαλους γκευ,αλλα πρεπει δημοσια οσα της επιβαλλουν οι στοες να πει.κι αυτη τα λεει με ικανοποιηση γιατι υπηρετει τον εωσφορο και μισει Χριστο και Εκκλησια.

  14. Το ότι είσαι βλαμμένη με πτυχίο το ξέρεις; Αλλά δεν φταίτε εσείς. Φταίμε εμείς που σας ψηφίζουμε και σας κάνουμε μάγκες. Και για τους τριακόσιους το λέω αυτό. Πλύνε κανένα πιάτο κυρά μου και άσε μας ήσυχους. Πήξαμε στους προοδευτικούς.

  15. Αφού είναι υπέρ… γιατί δεν παντρεύτηκε γυναίκα;

  16. Δέν είναι μόνον αυτή . Η Μπακογιαννη και η άλλη ανεγκέφαλη Ολγα Κεφαλογιαννη υποστηριζουν τα ίδια σχετικά μέ τήν υιοθεσία .

  17. εμ τι θα σουνα μωρη σαυρα και συ;;;υπηρετρια της ΝΤΠ και της ανωμαλιας θα ησουνα προφανως

  18. Ότι χειρότερο οι πολιτικοί για την ανθρωπότητα, πραγματικά έχει ξεφύγει το πράγμα, δεν μπορεί κανείς και δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει την φύση και το φυσιολογικό. Εγκλήματα εις βάρος των υπόλοιπων ανθρώπων κ εις βάρος της κοινωνίας γιατί δεν μπορείτε να το χωνεψετε επιτέλους. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΕ ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Παιδί τι δεν κατάλαβαινεις δηλαδή;;; και ποιος σας είπε εσάς ότι να αλλάξετε την φύση τους ανθρώπου;ποιοι νομίζεται ότι είστε; η χώρα έχει τεράστια προβλήματα κ σεις λύσατε με τους gay.
    Δικαίωμα τους είναι να κάνουν σύμφωνο συμβιωσης να ζουν μαζί κ μέχρι εκεί.
    Κάτω τα χέρια από τα παιδάκια αισχροί.
    Εχετε φέρει την βία, την φτώχεια, την αισχροτητα και τον βιασμό της πατρίδας επιτέλους σταμάτηστε, ζείτε μέσα στα πλούτη την ίδια ώρα που ο κόσμος προσπαθεί να βγάλει τον μήνα.

  19. Από νεοταξικά ερπετά δεν περιμέναμε καλύτερες δηλώσεις. Καλές σχέσεις έχει το σκουπίδι με την εκκλησία Α.Ε.

  20. Το πιο ερπετοειδες της Βουλής είναι αυτήν! Ουστ!!!!!

  21. σοδομμα κ γομορρα απο τα μασονικα σκουληκια της μασονιας κ του σιωνισμου…στον ιησου να δουμε τι θα πειτε οταν ερθει η μερα της κρισεως.καρφι για ρα καζανια της κολασεως θα πατε μαζι με τον αφεντη σας

  22. Σου ευχομαι τα παιδια σου να γινουν γκευ και να τα φτιαχουν με λαθρο απλητους . Επισης ηλιθια οταν χωριζουν οι γκευ με ποιον θα πηγαινει το αγορακι το υοθετημενο ? Με τη μαμα του ? Που ο πισωγλεντης μαμα του θα θελει αλλον για να πισωγλεντησει και να υοθετησει νεο τεκνο προς καταστροφη χα χα χα χα χα. Βλαμμενοι τι πατε να κανετε αχρηστοι.

  23. Δυστυχως τετοια νουμερα μ’ αυτα τα μυαλα κυβερνουν την Ελλαδα , τομαρια κοντρα στην φυση και οπαδοι της ανωμαλιας!! Αφου …ελυσαν ολα τα προβληματα της χωρας οι αχρηστοι , δεν μενει τιποτα αλλο απο το να φετουν καποια στιγμη και να ψηφισουν το νομοσχεδιο της ανωμαλιας!! Να τους ξαναψηφισετε!

  24. Θα τα περνούν από τις φυσιολογικές οικογένειες με πρόσχημα την “κακοποίηση” και θα τα δίνουν σε “φυσιολογικές” για αυτούς οικογένειες να περνάνε καλά. Θα βουτάνε παιδιά οι μπάτσοι αβερτα. Ε ρε σκάγια που σας περιμένει κορμάδια όλοι σας.

  25. Ριχνέι δίκτυα απο τωρα για ψηφους λοατκι γιατι ξερει οτι κινδυνεύει. Κλασική πολιτικος της κατώτερης σειρας.

  26. οσο και αν ουρλιαζετε , θα περασει ο νομος μεσα στη τετραετια , αυτο δεν σημαινει οτι συμφωνω , απλα προετοιμαστειτε

  27. Λες και δεν ξεραμε τι νεοταξιτισα σαυρα εισαι.Και μια ερωτηση, εσενα δεν σε μεγαλωσε μανα?Πως θα σου φαινοταν να μεγαλωνες απο δυο “αντρες” χωρις μητρικο χαδι και θες να καταδικασεις τα παιδια σαυτη την κολαση, μαυροψυχη.

  28. «είναι ζήτημα των δικαιωμάτων των παιδιών», λέει η πατσαβούρα (!!!) … Ποιών παιδιών, μωρή ; Αυτών που δεν ερωτήθηκαν ούτε θα ερωτηθούν ποτέ εάν επιθυμούν να τεκνοθετηθούν από ανώμαλους και διεστραμμένους ;
    Να πας να δώσεις τα δικά σου παιδιά για τεκνοθεσία, μωρή κλαρινομύτα αγγούρω, όχι δυστυχισμένα παιδιά (ορφανά, εγκαταλελειμμένα σε ιδρύματα) που χρήζουν μιάς οικογενειακής θαλπωρής,μιάς φιλεύσπλαχνης στοργής και μιάς ανιδιοτελούς αγάπης από ένα φυσιολογικό ζευγάρι … Τα δυστυχισμένα αυτά παιδάκια έχουν ανάγκη να σφιχταγκαλιάσουν μιά μαμά και έναν μπαμπά που -μέχρι τώρα- έχουν στερηθεί, όχι να ντρέπονται στο σχολείο και στην κοινωνία, να πουν μαμά τον Μήτσο και μπαμπά τον Παπάρη …
    Ουυυυυυυυστ παλιο-λέρα, ανώμαλη, διεστραμμένη, ανάλγητη, κακούργα, δαιμονισμένη, που πειραματίζεστε όλοι εσείς οι “προοδευτικοί” με τις αθώες, πονεμένες ψυχούλες …

  29. τι ποιο νορμαλ απο το να εχεις 2 πουστηδες για γονεις! στα χαρτια γιατι στην πραγματικοτητα δεν θα μπορουσαν να ειναι γονεις για αυτο το λογο λεω βαρα Πουτιν

  30. Όλοι αυτοί που έχουν άποψη και θέλουν να μας πείσουν για αυτό αν είναι μάγκιες ας κάνουν δημοψήφισμα. Εμπρός λοιπόν. Όταν με κρυφές προεκλογικές ατζεντες βγαίνει μια κυβέρνηση χωρίς να λέει ωμά στο λαό τι θα κάνει, τότε δημοψήφισμα.

  31. Καλοι μου ανθρωποι αυτο το πραγμα που δειχνει η φωτο εχει και παιδια? Με το κρινο τα επιασε? Σφυριχτρα μου γινε μονο που τη βλεπω!

  32. ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΟΝΙ……
    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΙΟΝΙ…..
    ΣΑΠΙΛΑ….

  33. Στα μεζεα μας.Σε έχουμε γραμμένη στα μεζεα μας τόσο εσένα όσο και όλη της κυβέρνησης σας.

  34. δωσε τα παιδια σου για υοθεσια για να δουμε πως θα βγουν μετα

  35. Πουτ@ν@ Μπίλντερμπεργκ. Έχεις και γιους. Κατάρα σου δίνω να τους δεις φουστηδες

  36. Αλοίμονο η κ. Κεραμέως από την Bilderberg, να μην είναι σύμφωνη με την τεκνοθεσία των ομόφυλων?
    Ρώτησε κάποιο παιδί ενήλικο ή ανήλικο, η κ. Κεραμέως και συμφωνεί με τις Νεοταξίτικες αηδίες, Γονέα 1 και Γονέα 2?

  37. Δε πας ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ μωρή σαυρα που εχεις και άποψη????
    Τα παιδάκια τα ρώτησες???

Comments are closed.