Κεραυνοί Κασιδιάρη για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Συζήτηση αιτήσεων αποφυλάκισης του λία Κασιδιάρη και του Γιάννη Λαγού στην δίκη της "Χρυσής Αυγής" σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2022. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Δείτε το παρακάτω βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια
    Henry E. Adams, Lester W. Wright, Jr., και Bethany A. Lohr
    Οι συγγραφείς διερεύνησαν τον ρόλο της ομοφυλοφιλικής διέγερσης σε αποκλειστικά ετεροφυλόφιλους άντρες που παραδέχτηκαν αρνητικά συναισθήματα προς τα ομοφυλόφιλα άτομα. Οι άνδρες εκτέθηκαν σε οπτικά ερωτικά ερεθίσματα που αποτελούνταν από ετεροφυλόφιλους, ομοφυλόφιλους άντρες και ομοφυλόφιλες γυναίκες και παρακολουθήθηκαν οι αλλαγές στην περιφέρεια του μορίου τους. Μόνο οι ομοφοβικοί εμφάνισαν αύξηση της περιφέρειας του μορίου σε ανδρικά ομοφυλοφιλικά ερεθίσματα. Η ομοφοβία προφανώς συνδέεται με την ομοφυλοφιλική διέγερση την οποία το ομοφοβικό άτομο είτε ΑΓΝΟΕΙ είτε ΑΡΝΕΊΤΑΙ

  2. “ομοφυλα”….. “γυναικοκτονιες”…. “ρομα” κτλ κτλ εμπλουτίζουν συνεχώς το λεξιλόγιο μη τυχών θιχτουν τα κουμασια.

  3. Η λέξη ομοφυλα σημαίνει από την ίδια φυλή έθνος . Ομοφυλοφιλοι ειναι και σε όποιον αρέσει.

  4. Διαίρει και βασίλευε, το αρχαίο κόλπο που πιάνει πάντα, το έχουν πρώτο όπλο και το χρησιμοποιούν συνέχεια σε κάθε ευκαιρία. Βεβαίως, εκτός των άλλων καίγονται και για τις καρέκλες, μη χάσουν και τις καρέκλες. Γι αυτό και έχει πέσει τόση μπουρδολογία. Ποιος ξέρει όμως τι άλλο σχεδιάζουν και μας βάζουν σε άλλη μια διένεξη για να έχουμε να λέμε. Τα αυτονόητα έχουν γίνει μεσανατολικό ζήτημα, μας φτύνουν στη μούρη σαν ηλίθιους και μεις εκεί ρίξτε κι άλλο. Αλλά έχουν κι ένα δίκιο, γιατί και το “ηλίθιοι” είναι σούπερ ευγενικός χαρακτηρισμός εκεί που καταντήσαμε. Το δούλεψαν κι αυτό εννοείται, βλέπε τα βιβλία των σχολείων δε θέλει και φοβερά πτυχία για να καταλάβεις, αν υπάρχει ακόμα έστω μια σταλίτσα νιονιό γιατί αλλιώς όλα καλά είναι. Τη μόρφωση την έκαναν παραμόρφωση όσο ήταν δυνατόν και συνεχίζουν με τσαμπουκά. Τι περιμένεις μετά.
    Φτάσαμε λοιπόν σήμερα να καθορίζουμε τις έννοιες, τις σημασίες όλων απ’ την αρχή. Λες και δεν έχουν βάλει τα μέτρα και τα σταθμά σε όλα οι πρόγονοι μας χιλιάδες χρόνια πριν και μέσα στους αιώνες, που πάνω τους στηρίχτηκε ο κόσμος όπως τον ξέρουμε, εμείς τώρα τα σχεδιάζουμε ξανά μανά από την αρχή όλα. Αν ζούσαν οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι σήμερα, ο Πλάτων ο Σωκράτης ο Ηράκλειτος και όλοι τους, θα είχαν αυτοκτονήσει εκατό φορές ομαδικά μπροστά σε αυτή τη σαπίλα.
    Η φτώχεια αυτή είναι απείρως χειρότερη από όποια άλλη υλική φτώχεια. Καλύτερα να τρως ένα κομμάτι ξερό ψωμί και δυο αγριόχορτα ή και μόνο αυτά και να είσαι με κουρέλια ή τίποτα, παρά αυτό το χάλι που ζούμε. Έχουμε όλοι μας τεράστιες ευθύνες, τεράστιες!

  5. Σύντομα οι γυναίκες θα κάνουν παιδιά μόνο για τους φουστηδες επί πληρωμή και η παροδοσιακη οικογένεια θα είναι αναχρονικη και παρακμιακη. Στόχος είναι τα παιδιά και το βόλεμα των φουστηδων γιατί όπως λέει η ρήση
    Σε γ@μω και κλ@νεις
    αλλά παιδιά δεν κάνεις.
    Αυτό είναι και η προτεραιότητα του σήμερα

  6. οτι κ να λεει το πρωην ψυοπαιδι του πακιστανακου…… το νομοσχεδιο θα περασει για παντα….. κ δε θα γινει τιποτα.
    τεσπα. για ψηφαλακια καλα τα λεει.

    1. Δεν έβαλες τυχαία αυτό το όνομα έχεις διανοητική αναπηρία όπως κάθε γκαγκά, το δεξί χέρι ήταν του μιχαλολιάκου επειδή τότε δεν μπορούσε να φτιάξει δικό του κόμμα… Το νομοσχέδιο θα περάσει με εντολές των Αμερικανών επειδή θέλουν προώθηση της πουστιάς, σίγουρα θα έχουν στήριξη από τον σύριζα, πασόκ και πλεύση ανωμαλίας…

  7. Ηλία τους πεθαίνεις τους γαλάζιους συριζαίους που δεν προσκυνάς. Γιατί αυτοί γίνανε πιο λαθρολάγνοι και από τον Τσίπρα, πιο Πρεσπολάγνοι και από τον Κοτζιά και πιο γκειλάγνοι και από τον ανθελληνικό σφύριζα! Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκέι! Ηλία μαζί σου για την απελευθέρωση της Ελλάδας, καμία υποχώρηση μέχρι τη νίκη.

  8. Οι γκει θελουν ν χρησιμοποιοήσουν τις γυναικες για ν τους γεννανε παιδια. Οι ψευτοφεμινιστριες τι λενε γι αυτο; Ουστ σκουπιδια ολοι. Με ότι φυλο γεννιεσαι αυτο εισαι τ αλλα ερχοντε επειτα στο διεστραμενο μυαλο σου

  9. Ολη η ιστορια γινεται γιατι βαλανε φυτευτο τον ψαροκασελα στον συριζα και για να μη χασει καμμια ψηφο η κουλα τοφερε αρον αρον το θεμα.
    Αν ηταν μαγκας ας εκανε αντισταση για το μακεδονικο οταν βγηκε κυβερνηση αλλα εκει μοκο γιατι τον συμφερε βλεπεις τον κωλοτουμπα ειχαμε τον πινοκιο τωρα εχουμε και τον μιστερ μπιν

  10. DO, τι μαλακίες γράφεις; Και ο αόρατος και ο ορατός κόσμος έγιναν δια του Λόγου, του Κυρίου Ιησού Χριστού. Η Γραφή λέει ότι ο Θεός έφτιαξε τους ανθρώπους κατά τι κατώτερους από τους αγγέλους. Και οι άγγελοι δεν έχουν φύλο και σαν άγγελοι θα είναι όσοι μπουν στη Βασιλεία των Ουρανών.

  11. Ο μόνος που τόλμησε με ξεκάθαρο τρόπο, και περίσσιο θάρρος, να αντιταχθεί στη νέα τάξη πραγμάτων, στο απόλυτο έρεβος, που έχουν σχεδιάσει για τον κόσμο που θα ζήσουμε. Σε αγαπάμε Ηλία Κασιδιάρη, είναι ντροπή ο εγκλεισμός σου, για να φιμώσουν τη φωνή της αλήθειας!!

  12. Οι λοάτκι θεωρούν δημοκρατία ό,τι συμφέρει τον κώλο τους και τα θέλουν όλα στο πιάτο, ό,τι δεν συμφέρει τον κώλο τους ή δεν είναι έτοιμο στο πιάτο είναι φασισμός και ομοφοβία. Αφού έχουν τέτοια λαχτάρα να αποκτήσουν παιδί ας κάνουν την θυσία να βρουν μια γυναίκα να την γκαστρώσουν να κάνουν παιδί και να ζήσει το παιδί που τόσο το αγαπάνε και θέλουν το καλό του σε μία φυσιολογική παραδοσιακή οικογένεια μάνα-πατέρας-παιδιά για να βγει το παιδί νορμάλ. Τα παιδιά θέλουν θυσίες. Εδώ γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδί κάνουν 10 και 20 και 30 προσπάθειες με τεχνητή γονιμοποίηση για να μείνουν έγκυες. Ας κάνουν και οι γκέι μια θυσία αν λαχταράνε τόσο πολύ να έχουν παιδί. Όλα έτοιμα στο πιάτο τα θέλουν;

  13. Μπράβο στον φυσιολογικό, μαύρο στους ανώμαλους!!!! Όποιοι ψηφίσουν αθτο το έκτρωμα να βγουν ονομαστικά στα μανταλάκια.

  14. Που λες αγαπητέ Στεφ όλοι σε αυτή τη ζωή έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους μέχρι που το κάρμα έρχεται να τους την αφαιρέσει.
    Όλοι οι άνθρωποι προερχόμαστε από την ίδια ουσία κι όποιος διαχωρίζει τον εαυτό του από τους άλλους και τον θέτει υψηλότερα ή και χαμηλότερα είναι ξένο σώμα για τον ουρανό.
    Το τέλος πλησιάζει αγαπητέ μου δε ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί. Ελπίζω εσύ λόγω γνώσης και ηλικίας να έχεις περισσότερο μυαλό να το καταλάβεις από αυτά τα μικρά ανθρωπάκια που παίζουν με μια γελοία γριά.
    Ευτυχώς την αξία μας την κρίνουν άλλοι κι αυτοί δεν είναι σίγουρα γήινοι Στέφανε.
    Το 2025 έρχεται η επόμενη πανδημία.
    Με το 6g και τις έμμεσες υποχρεωτικοτητες ελάχιστοι θα μείνουν όρθιοι.
    Το 2019 στη Γιουχαν με 6g έπεφταν ακαριαία, είχαν όλοι εμβολιαστεί υποχρεωτικά το Φθινόπωρο.
    Το είπε ο Βακακης σε ένα βίντεο τεχνολογική επίθεση κατά της ανθρωπότητας.
    https://m.youtube.com/watch?v=M2ElyLaH994
    Δε κερδίζεις το Κούλη, το Μαρινάκη, το Δημητριάδη
    ΠΟΤΕ .
    ΤΖΑΜΠΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ
    Όπως κι εγώ δε πρόκειται να κερδίσω ποτέ την αγάπη σας και την εκτίμηση σας
    Καλό είναι να μην έχουμε για τον εαυτό μας δύο μέτρα και δύο σταθμά.

    1. Γεια σου μωρό.
      Μου αρέσει που παίζεις με μια γελοία γριά.
      Εγώ δέχομαι όλες τις προσβολές σας και προδοσίες σας το επιτρέπω για να έχω λίγη παρέα έστω και με αυτούς που με περιφρονούν.
      Το κάρμα ισορροπεί τα πάντα δε θα ορίσω εγώ τη συμπεριφορά σας
      Είστε πολύ μικροί άλλωστε για να έχετε μυαλό και να μην αντιδράτε μόνο βάσει ενστίκτου.
      Χαίρομαι που πάνω μου αισθάνεστε τόσο δυνατοί όσο ποτέ.
      Είναι κάτι που λείπει από τη ζωή σας .
      Εμένα δε με ενδιαφέρουν αυτά αλλά το τέλος που σύντομα έρχεται.
      Υ.γ. υπάρχουν πολλών ειδών κλόουν 🤡 δεν έχω αποκλειστικότητα.

      1. Ακόμα και οι clowns νιώθουν πιο σοβαροί σίγουρα η φαντασία σας δεν έχει όρια, το 6G θα είναι έτοιμο μετά το 2030 και δεν θα έχει καμία σχέση με την πανδημία… Υπάρχουν και άλλα νούμερα όμως σαν τον πελασγό δεν είναι κανείς, πάντα μας διασκεδάζει πιο πολύ από όλους ώστε να μας πηγαίνει καλά η μέρα…

  15. Λιάκο ελπίζω να σε δω στο πλευρό του Βελόπουλου και με την Ελληνική Λύση. Ακούγεται ότι θα βάλει και υποψήφιος ευρωβουλευτής μαζί με τη ελληνική λύση και ο Μπογδάνος. Μακάρι να ενωθείτε όλοι μαζί!

    1. Απ’το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Δεν περισσεύει κανείς. Ας αφήσουν στην άκρη βλακείες του τύπου κεραληφες ή σβάστικα και άλλα και ας ενωθούν όλοι μαζί όσοι μιλούν για πατριωτισμό. Έτσι θα πάρουν μαζί τους και το μεγαλύτερο ποσοστό όσων απέχουν απ’την κάλπη. Κομμάτια του 1-6% δεν είναι τίποτα. Όλοι οι νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες, χριστιανοί, απογοητευμένοι θα πάνε μαζί και τότε θα τρέμει όλο το σύστημα. Αυτό το περιμένουν 50 χρόνια πολλοί. Όλα τα υπόλοιπα είναι για οπαδούς που δεν καταλαβαίνουν ότι εδώ πουλάνε την Ελλάδα, αφανίζουν την οικογένεια, τη θρησκεία,τα παιδιά μας στα τατουάζ ή τι πουλάει ο άλλος θα κολλήσουμε. Άντε πια να τους πάρουμε φαλάγγι.

  16. Γεια σου ρε Λιακο λεβεντιά, που έπρεπε να ήσουν μέσα στην βουλή.

  17. ΣΕΡΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΙΚΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

  18. Αυτος ομιλησε , εσυ φελε που ολο μ@λακιες γραφεις , που διαφωνεις σ’ αυτα που λεει;;; Να δοσεις το δικο σου παιδι να το μεγαλωσουν δυο….μπαμπαδες η δυο …..μαμαδες , ανεγκεφαλε!!

  19. Έχει δίκιο ο Κασιδιάρης, τα θύματα είναι τα παιδιά που θα εξαναγκαστούν σε ένα οικογενειακό και αργότερα ερωτικό μοντέλο ζωής που δεν θα το έχουν διαλέξει.

  20. Ο μόνος που μπορει να μας σωσει Ο Ηλιας Κασιδιαρης.

  21. Άντρας… γυναίκα.. οικογένεια…η φύση μίλησε.. τέλος.τα πράγματα είναι απλά και αδιαπραγμετευτα…

    1. Ούτε ακροδεξιους της προκοπής δεν έχουμε στο Ελλαδισταν! Ο Κλασιδιαρης είναι σαν Αιγύπτιος και Χοντρός σαν Πακιστανός!

      1. Στον εαυτό σου μιλάς μωρή πατσαβούρα;

  22. Ο άνθρωπος τα λέει όλα όπως πρέπει! Για Πατρίδα και για την οικογένεια! Για αυτό τον έβαλαν φυλακή για τις ιδέες του! Ούτε σκότωσε κανένα ούτε έκλεψε ούτε λήστεψε! Υπηρέτησε και την πατρίδα ως έφεδρος αξιωματικός των ΛΟΚ! Οι άλλοι που υπηρέτησαν;;; Αν υπηρέτησαν,!!! Θα μου πείτε εδώ έβαλαν φυλακή το Κολοκοτρώνη στον Κασιδιάρη θα κολλούσαν!!!

  23. Ποσο δωσατε παν@βλακες ελληνες στα κομματα που το ψηφισαν αυτο? Οπως και για την Μακεδονια οπως και για ολα. 85% ΒΛ@ΚΕΣ.

  24. Γιαυτο τον τρεμουν…Οταν μερικοι αλλοι πολιτικοι αρχηγοι στην βουλη πριν μερικες μερες ειπαν οτι δεν εχουν προβλημα με τον γαμο αλλα μονο με την υιοθεσία…Για τον απατεωνα με τις μαγικες κρεμες χτυπαει η καμπανα.

  25. Το μεγαλύτερο πολιτικό θέμα στην Ελλάδα σήμερα οι αρσενοκοίτες και η διάμετρος τους.

  26. Στη Γένεση λέει ότι ο Θεός έφτιαξε τους ανθρώπους κατ’ εικόνα του – άρρεν και θήλυ εποίησε αυτούς. Είμαστε η εικόνα του Θεού του Ζώντος. Μισούν τον Θεό και επειδή δεν μπορούν να τον νικήσουν τον πολεμούν μέσα από τα δημιουργήματά του. Θέλουν να κατακερματίσουν την εικόνα του αλλοιώνοντας τα φύλα και αλλάζοντας τη λειτουργία τους ώστε να φτάσουν στο ουδέτερο φύλο, στο φύλο μηδέν, ούτε άντρας, ούτε γυναίκα.

    1. ευτυχως και δοξα το Θεο εχεις λαθος και παλι…αλλα ποιος τοχασε για να το βρεις εσυ!η δημιουργια στην γενεσις 1 ειναι η δημιουργια του Φωτος και εννοει οτι οι αγελοι του Θεου εφτιαξαν τους εαυτους τους σε αρρεν και θυλη αβαταρ και πηραν μερος στη δημιουργια(κοινως εκαναν download τους εαυτους τους απτο Πνευμα στη Υλη-Φως …καμια σχεση με ανθρωπινο ειδος…ολοι εμεις οι φυσικοι ανθρωποι που ανηκουμε στη δημιουργια της σαρκας(3ης δημιουργιας) ειμαστε απο τον αδαμ και ευα,σεθ και προπαντως απτον νωα και την οικογενεια του η δευκαλιωνα και πυρρα στην ελληνικη μυθολογια!οι πετρες που πετουσε ο δευκαλιωνας πισω του ειναι…σπερματα!πετρα=σπερμα…λιθοβολισμος=βιασμος…αυτα ειναι προχωρημενες αναλυσεις αλλα ας ακουγεται η αληθεια που και που

  27. Γι’ αυτό σε έκλεισαν φυλακή, για να μη μάθει ο κόσμος την αλήθεια και να αποδεχτεί παθητικά την επιβολή του αφύσικου ως φυσιολογικού στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης προόδου.

  28. Ο μόνος ΗΓΕΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    .
    ΚΑΤΣΙΦΑΣ

  29. Λιακο λες τα ευκολως εννουμενα για καθε φυσιολογικο ανθρωπο! Προοδευτικες λουγκρες στη διαθεση σας για καθαρισμο αιμορροιδων και μετα…τεκνοποιειτε!
    Αι σιχτιρ πια με το σουφρι σας! Και να σας βρω αφοδευμενες και πλυμμενες!

Comments are closed.