“Κεραυνοί” από τον Μητροπολίτη Μόρφου: Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, οι νεοταξίτες και ο αντίχριστος (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Τι υποστήριξε ερωτηθείς για το εμβόλιο του κατά του κορωνοϊού


Για καλλιέργεια φόβου από τους ανθρώπους της «νέας τάξης πραγμάτων» έκανε λόγο ο Μητροπολίτης Μόρφου, σε ομιλία ενώπιον πιστών στο χωριό Μένοικο.

Ο Μητροπολίτης ρωτήθηκε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, παραδέχθηκε ότι υπάρχει αρρώστια, προσθέτοντας ωστόσο ότι την χρησιμοποιούν «για να μας φοβήσουν, για να μας οδηγήσουν στο χάος βλέπε τώρα Λίβανος, χωρίς κυβέρνηση, σαν το Λίβανο θα γίνει σε πολλές χώρες, ακυβερνησία. Και μέσα από αυτόν τον φόβο, τον τρόμο και το χάος, οι άνθρωποι της νέας κυβέρνησης, το σχέδιό τους το οποίο δεν θα το κάνουν τώρα, είναι να μας πουν…παγκόσμια κυβέρνηση. Η παγκόσμια κυβέρνηση θα μας πει: το τέλειο εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε όχι μόνο τον κορωνοϊό, όλες τις επιδημίες, και την κατάθλιψη και άλλες ασθένειες, το έχουμε βρει εμείς».

Σημείωσε ακόμη ότι «ο Άγιος Παΐσιος το είδε, με το φως του Αγίου Πνεύματος, σε βάθος χρόνου πώς θα λειτουργήσει εκφοβιστικά αυτό το σχέδιο». Συμπλήρωσε ότι ο Χριστός ωστόσο έχει σχέδιο, το οποίο θα εφαρμόσει σύντομα και θα ανατρέψει τα σχέδια των «νεοταξιτών».

Ερωτηθείς κατα πόσο το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό, ο Μόρφου απάντησε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει διότι ο Αντίχριστος θα είναι ευγενικός και θα θέλει το θέλημα του κόσμου.

«Τώρα έχουμε τους Αντίχριστους, όχι τον Αντίχριστο», πρόσθεσε, λέγοντας ότι δεν είναι ακόμα ο καιρός να επαληθευτεί η προφητεία για την κάθοδο του Αντίχριστου στη γη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Freedom, προφανώς και δεν έχω τίποτα με την κοινωνία. Άποψή μου είναι ότι αναπαριστάται το παθος του θεανθρωπου, κατά τον τρόπο που το μυστήριο του βαπτισματος είναι πλήρες συμβολισμών. Για εκείνους που απορούν πως συντελειται η μεταβολή του άρτου και του οινου σε σωμα και αίμα Κυρίου ο Αγ. Ιωάννης ο Δαμασκηνός λέει: “Και νυν ερωτάς, πώς ο άρτος γίνεται σώμα Χριστού, και ο ο οίνος και το ύδωρ αίμα Χριστού; Λέγω σοι καγώ, Πνεύμα Άγιον επιφοιτά και ταύτα ποιεί τα υπέρ λόγον και έννοιαν”. Το θέμα, όμως, είναι ότι αυτά τα λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός..
    Θα καταλάβαινα τις ενστάσεις, αν η απαρέγκλιτη τήρηση του μυστηρίου της κοινωνίας ήταν θέμα υπόστασης της Εκκλησίας. Όμως, η Εκκλησία έχει ανεχθεί απαξίωση άλλων μυστηρίων, χωρίς να έχει υποστεί το παραμικρό η υπόστασή της. Η εξομολόγηση, φέρ’ ειπείν, αποτελεί προϋπόθεση της θείας κοινωνίας, ο δε εξομολόγος έχει την εξουσία τού επιτιμίου της απαγόρευσής της. Πλην όμως, η εξομολόγηση έχει καταργηθεί σχεδόν πλήρως, χωρίς η Εκκλησία να τραυματιστεί. Προφανώς μπορεί να συμβαδίσει, εν προκειμένω η επιστήμη με τη θεια κοινωνία. Π.χ. με ατομική λαβίδα ο κάθε πιστός να προσέρχεται και να κοινωνεί. Ποιο το κακό? Η εικόνα του Τσιόδρα στην οποία αναφερεσαι ήταν όταν ήταν μονος του στην εκκλησία και σε απόσταση τουλάχιστον δέκα μέτρων από τους ιερεις. Καθε πιστός δεν είναι αμορφωτος, προφανώς και όχι. Π.χ. ο Τσιοδρας είναι και πιστός και μορφωμένος. Η πλειονοτητα όμως των ιερέων δεν επιδιωκει να έχει Τσιοδρες για πιστούς, αλλά ανθρώπους θρησκόληπτους και φανατισμένους. Υπάρχουν λίγοι ιερείς που κλείνουν το ματι στους πρώτους (π.χ. Ελπιδοφόρος Αμερικής, Αναστάσιος Αλβανίας), υπάρχουν πολλοί ιερείς που κλείνουν το ματι στους δευτερους (π.χ. Μορφου).

  2. Σου φαίνεται περίεργο γιατί δεν γνωρίζεις ότι εκτός από τους νόμους των ανθρώπων υπάρχουν και οι πνευματικοί νόμοι. Όπως όταν κάνεις παρανομίες αργά ή γρήγορα θα καταλήξεις στη φυλακή, έτσι κι όταν συμμετέχεις σε κάποιες παρά φύσιν ενέργειες, τότε θα υποστείς και τις ανάλογες πνευματικές συνέπειες (Νέμεσις).
    Οι αρχαίοι το έλεγαν «Ύβρις» και οι χριστιανοί το λένε αμαρτία.
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8E%CE%B2%CF%81%CE%B9%CF%82

  3. Όντως ο κόσμος της ύλης δεν είναι υπέρτατος για τον χριστιανό.Ομως κ το σώμα μας το έδωσε ο Θεός για να το προσέχουμε για αυτό κ έχουμε υποχρέωση να το φροντίζουμε γιατί αν καταρρεύσει αυτό από δικο μας φταίξιμο, θα καταρρεύσει κ το πνεύμα κ ο πνευματικός αγώνας θα σταματήσει.Το προσέχουμε πρωτίστως σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης.πηγαινουμε στον γιατρο, εμβολιαζομαστε, κάνουμε αθλητική ζωή, δεν καπνίζουμε, δεν κάνουμε χρήση ουσιών.αν εμπιστευόμαστε τους γιατρούς για την ίαση του σώματος ( όπως άλλωστε το έκανε κ ο μακαριστός Χριστόδουλος όταν ασθένησε κ όλοι μας όταν πάμε στο γιατρό κ στο νοσοκομείο) κ τους ιερείς για την ίαση της ψυχής, γιατί να μην ακούμε τους γιατρούς όταν μιλάνε για την παθολογία του σώματος κ ακούμε τους ιερείς που δεν ομιλούν για την ειδικότητα τούς? Θέλω να πω με ένα υπεραπλουστευτικο σχήμα, οποίος νιώθει πόνους στο στήθος κ ταχυπαλμιες θα πάει στον ιερέα για διάγνωση? Όποιος νιώθει την ανάγκη να εξομολογηθεί θα πάει στον καρδιολόγο? Κ η επιστήμη του Θεού είναι.

  4. Αυτός επίσης λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι γίνονται επειδή το ζευγάρι κάνει πρωκτικο σεξ. Οπότε μη τον παίρνετε και πολύ στα σοβαρά αν και εδώ δεν έχει άδικο.

    1. δεν είναι δικά του λόγια αλλά του αγίου Πορφυρίου…Ο Μόρφου είπε αυτά που του είπε ο άγιος..

  5. Απο ενα αθεο δεν περιμενω να ακουσω τιποτε…….τους πειραζει ο Χριστος …..δεν θα σας περασει σκουληκια νεοταξιτες

  6. Εδώ και 2000 χρόνια ουδείς ιερέας νόσησε από τη Θεία Κοινωνία,ουδείς,είναι Σώμα και Αίμα Χριστού και δεν μεταδίδει αρρώστιες αντιθέτως θεραπεύει,η πιστεύεις και προσερχεσαι στο Άγιο Ποτηριο η δεν πιστεύεις και κάθεσαι σπίτι σου,η Θεία Κοινωνία καιεί τον διάολο και όσους τον ακολουθουν για αυτό έχουν βαλθεί να την κόψουν όμως δεν θα τους περασει.Ζει Κύριος ο Θεός!

  7. Για ρώτησε κάποιον που έχει δαιμόνιο όταν κοινωνεί τι γίνεται και μετά έλα να μου πεις αν είναι Θεία και αν κάνει θαύματα.

  8. Να ξέρεις ότι η Θεία Κοινωνία κατακαιει τον σατανά επίσης και εσένα!

  9. Η εκκλησία φοβάται τη διείσδυση του κράτους στο μαντρί της που γίνεται μέσω των μέτρων για τη μη μετάδοση του Covid.Γι αυτό κ αποστρέφεται τη χρήση μάσκας, καθώς ο αμόρφωτος λαός πρέπει να πιστεύει ότι η ιερότητα του χώρου εξουδετερώνει τις μολυσματικές ασθένειες.Πως είναι δυνατόν στον οίκο του Θεού να μεταφέρεται ο ιος? Ένας δεισιδαιμων μπορεί κ να κλονιστεί.Κατα τον ίδιο τρόπο προσπαθούν να πείσουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από τη θεία μετάληψη με την Αγίαγ Λαβίδα. Ως επιχείρημα θέτουν ότι ουδέποτε αρρώστησε κάποιος ιερέας που κατέλυσε των Αχράντων Μυστηρίων. Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι η όχι αληθές κ νομίζω ότι δεν είναι σημαντικό.Αν όντως η θεία κοινωνία είναι θεία κ δεν θεοποιήθηκε από τους ανθρώπους, ενώ ο προορισμός της ήταν αυτός του υψηλού συμβολισμού, δεν θα υπήρχε λόγος να λειτουργούν οι φαρμακοβιομηχανίες.Ολοι οι ασθενεις θα μεταλαμβάναν κ θα συνέρχονταν, εφόσον ήταν πιστοί.Οι ιερείς, κατά τεκμήριο πιστοί, δεν θα χρειαζόταν να πηγαίνουν στα νοσοκομεία. Όμως η εκκλησία νιώθει να απειλείται όταν οι επιστήμονες λένε ότι ο ιός μεταδίδεται κ με αυτόν τον τρόπο, αφού αυτό σημαίνει ότι τελικά δεν υπάρχει ενθεο στοιχείο στην κοινωνία. Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστός είπε τα πιο μεγάλα πράγματα που έχουν ειπωθεί στην ιστορία του ανθρώπου με τον πιο απλό τρόπο κ τα έκανε προσιτά στους ανθρώπους.Αλλα η ανθρώπινη ανάγκη, άνθρωποι να επιβάλλονται σε ανθρώπους, τα έκανε περίπλοκα, τα μίκρυνε κ τα απομάκρυνε, για να χρειάζεται ένας μεσολαβητής να τα εξηγεί.

    1. Και ποιος σου είπε ότι ο κόσμος της ύλης είναι ο υπέρτατος για τον χριστιανό,ώστε να μην αρρωσταίνει και κατά συνέπεια να μην πεθαίνει ποτέ;

    2. επειδή κάποιος είναι πιστός θα είναι και απρόσβλητος από ασθένειες?μελετησε λίγο εκκλησιαστική ιστορία να δεις γιατί και πότε και πώς ο Θεός επιτρέπει τις ασθενειες..ο άγιος Παισιος,Πορφύριος,Τσαλίκης,Μακρινα και ένα σωρο ακόμη χρειάστηκαν και νοσηλεια τη στιγμή που οι ίδιοι πιο πριν είχαν κάνει ένα σωρό θαύματα σε άλλους με τη δύναμη του Θεου..για εμάς που πιστεύουμε πως καθαγιαζονται όλα& πριν και μετά την Θ.Λειτουργια δεν θέλουμε τη μασκα…στο Άγιο Όρος ακόμα και τη σκόνη από τον ναο δεν την πετουσαν…(μαντρί,αμόρφωτοι,πρέπει να πιστευει…)δικές σου προβολές είναι αυτες..αμόρφωτος και ο Τσιορδας που έψελνε στο ναό χωρίς μάσκα??αμόρφωτοι ένα σωρό επιστήμονες που κοινωνουσαν και κοινωνούν προ και μετά covid..?συμβολισμός???λέει ο Κύριος:εάν ΔΕΝ πίνετε το αίμα Μου και δεν τρώτε τη σάρκα Μου ΔΕΝ έχετε ζωή μέσα σας..όταν κοινωνούμε λοιπόν την ίδια την Ζωή,Αυτόν στον οποίο υποτάσσονται ΟΛΑ μόνο οι ΑΠΙΣΤΟΙ μιλούν για φόβο μεταδόσεως μέσω της λαβίδας…

      1. Freedom, προφανώς και δεν έχω τίποτα με την κοινωνία. Άποψή μου είναι ότι αναπαριστάται το παθος του θεανθρωπου, κατά τον τρόπο που το μυστήριο του βαπτισματος είναι πλήρες συμβολισμών. Για εκείνους που απορούν πως συντελειται η μεταβολή του άρτου και του οινου σε σωμα και αίμα Κυρίου ο Αγ. Ιωάννης ο Δαμασκηνός λέει: “Και νυν ερωτάς, πώς ο άρτος γίνεται σώμα Χριστού, και ο ο οίνος και το ύδωρ αίμα Χριστού; Λέγω σοι καγώ, Πνεύμα Άγιον επιφοιτά και ταύτα ποιεί τα υπέρ λόγον και έννοιαν”. Το θέμα, όμως, είναι ότι αυτά τα λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός..
        Θα καταλάβαινα τις ενστάσεις, αν η απαρέγκλιτη τήρηση του μυστηρίου της κοινωνίας ήταν θέμα υπόστασης της Εκκλησίας. Όμως, η Εκκλησία έχει ανεχθεί απαξίωση άλλων μυστηρίων, χωρίς να έχει υποστεί το παραμικρό η υπόστασή της. Η εξομολόγηση, φέρ’ ειπείν, αποτελεί προϋπόθεση της θείας κοινωνίας, ο δε εξομολόγος έχει την εξουσία τού επιτιμίου της απαγόρευσής της. Πλην όμως, η εξομολόγηση έχει καταργηθεί σχεδόν πλήρως, χωρίς η Εκκλησία να τραυματιστεί. Προφανώς μπορεί να συμβαδίσει, εν προκειμένω η επιστήμη με τη θεια κοινωνία. Π.χ. με ατομική λαβίδα ο κάθε πιστός να προσέρχεται και να κοινωνεί. Ποιο το κακό? Η εικόνα του Τσιόδρα στην οποία αναφερεσαι ήταν όταν ήταν μονος του στην εκκλησία και σε απόσταση τουλάχιστον δέκα μέτρων από τους ιερεις. Καθε πιστός δεν είναι αμορφωτος, προφανώς και όχι. Π.χ. ο Τσιοδρας είναι και πιστός και μορφωμένος. Η πλειονοτητα όμως των ιερέων δεν επιδιωκει να έχει Τσιοδρες για πιστούς, αλλά ανθρώπους θρησκόληπτους και φανατισμένους. Υπάρχουν λίγοι ιερείς που κλείνουν το ματι στους πρώτους (π.χ. Ελπιδοφόρος Αμερικής, Αναστάσιος Αλβανίας), υπάρχουν πολλοί ιερείς που κλείνουν το ματι στους δευτερους (π.χ. Μορφου).

Comments are closed.