Κηδεία Βασίλη Λυριτζή: Το τελευταίο αντίο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1.jpg khd

H πολιτική κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή από το 1ο νεκροταφείο. Ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης νικημένος από τον καρκίνο.

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι, συνάδελφοι και η οικογένεια του Βασίλη Λυριτζή που έφυγε πρόωρα από την ζωή σε ηλικία 62 ετών νικημένος από τον καρκίνο. Ο Βασίλης Λυριτζής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας στις 05:10 τα ξημερώματα της Τρίτης, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώρισαν, είτε προσωπικά είτε μέσα από τις εκπομπές και τα κείμενά του, όσους συνεργάστηκαν μαζί του και κυρίως τους ανθρώπους με τους οποίους συνέδεσε τη ζωή του σε προσωπικό επίπεδο.

1 f

1 kh.jpg ex

2kh.jpg ex

lal.jpg exo 2

1.jpg khd

khdeialyritzhcover-768x530

6k.jpg khd

2 k.jpg khd

5 k.jpg khd

4k.jpg khd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΕ ΑΠΑΡΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ……………….. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ.

  2. καλά ρε πολιτικάντζες ποιός ηταν ο λυριτζής ???
    και εμφανιστήκατε ολοι στήν κηδεία του ?
    ενας αθεος μέτριος αριστερός με ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ δημοσιογραφάκος ηταν ,
    πού τσέπωνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να διαβάζει τίς …εφημερίδες και για να λέει αρλούμπες … ζούσε δηλ.εις βάρος τών φορολογουμένων ελλήνων ….για χρόνια
    στήν κηδεία τού ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ ΟΛΟΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ,εδώ ολη η σάρα και η μάρα μπροστά σας δήλωσε παρών …

  3. Τουλάχιστον πρόλαβε και ξυρίστηκε η Δούρου πριν την προλάβει το πένθος

  4. Αν ο Ρουβίκωνας ήταν πραγματική ακτιβιστική οργάνωση, σε κάτι τέτοιες καταστάσεις θα έκανε ντου. Κόψτε φάτσες φιγουρατζήδων -που αρκετά τους πληρώσαμε και βγάλτε συμπέρασμα.

Comments are closed.